Η ανάπτυξη του Stalker 2 διακόπηκε λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.Το STALKER 2: Heart of Chernobyl ήταν να λάβει ένα βίντεο που θα επικεντρώνονταν στην κατάσταση ανάπτυξης του παιχνιδιού, αλλά τα δραματικά γεγονότα που βλέπουμε έχουν μετατρέψει την τακτική ενημέρωση του GSC Game World σε ένα έγγραφο που περιέχει τρομερές σκηνές από τον πόλεμο στην Ουκρανία με την ομάδα να αναφέρει ότι έπρεπε να διακόψει την ανάπτυξη, αλλά ότι "σίγουρα" θα συνεχιστεί.

Η ομάδα ανάπτυξης βρίσκεται στην πραγματικότητα στην Ουκρανία, οπότε βρίσκεται ακριβώς στη μέση της εμπόλεμης ζώνης μετά την εισβολή του ρωσικού στρατού. Αυτό, φυσικά, διατάραξε εντελώς τα σχέδια της GSC Game World, καθώς και των σχεδίων σχεδόν όλων των πολιτών της χώρας οι οποίοι τώρα ζουν τον εφιάλτη του πολέμου στις πόλεις. Όπως αναφέρθηκε, η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει διακοπεί, αλλά θα συνεχιστεί στο τέλος της σύγκρουσης.

Για το λόγο αυτό, αυτό που θα έπρεπε να είναι ένα βίντεο για την ανάπτυξη του STALKER 2: Heart of Chernobyl έχει γίνει ένα είδος ντοκιμαντέρ για το δράμα του πολέμου και ένα κάλεσμα για να βοηθηθεί η χώρα.


"Πότε θα δούμε gameplay;" πλέον δεν είναι η πιο συνηθισμένη ερώτηση η GSC Game World γράφει κάτω από το εν λόγω βίντεο: "Είστε καλά, παιδιά;" Τώρα έχει γίνει το πιο συχνό. "Πριν από μερικές εβδομάδες, δημιουργούσαμε ένα βίντεο που εξηγούσε τις φάσεις κατασκευής του stalker 2 motion capture, με κάποιες σκηνές από το στούντιό μας, θέλαμε να δείξουμε τα cutscenes που δημιουργήσαμε" λέει το σχόλιο που συνδέεται με το βίντεο.


"Χρειάστηκε χρόνος για να αναθεωρήσουμε τα βίντεο, να γράψουμε το σενάριο και να προετοιμάσουμε τους ηθοποιούς", συνεχίζει η ηχογράφηση, "αλλά αυτές οι εβδομάδες φαίνονται τώρα αιώνες πριν", γράφει η ομάδα, αφήνοντας χώρο για εικόνες που έχουν ληφθεί από τον συνεχιζόμενο πόλεμο στην Ουκρανία.


Το STALKER 2: Heart of Chernobyl είχε ήδη αναβληθεί τον περασμένο Ιανουάριο για τις 8 Δεκεμβρίου 2022, αλλά με όλα αυτά τα άσχημα γεγονότα θεωρούμε πως θα καθυστερήσει για αρκετό καιρό. Ωστόσο, η ομάδα επιβεβαίωσε ότι η εξέλιξη θα συνεχιστεί σίγουρα όταν τελειώσουν όλα αυτά τα δυσάρεστα γεγονότα.

2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png