Η ενημέρωση για τους Xbox Insider τροποποιεί την κοινή χρήση για τα κοινωνικά δίκτυα.Νωρίτερα αυτό το μήνα, μια ενημέρωση xbox Insider αφαίρεσε τη δυνατότητα κοινής χρήσης στο Twitter. Η πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ήταν εντελώς απούσα από την οθόνη κοινής χρήσης, αφήνοντας ως κύριες επιλογές τις επιλογές ανταλλαγής μηνυμάτων, το OneDrive και το κινητό.

Τώρα το Twitter επέστρεψε μαζί με μια σειρά από άλλες πλατφόρμες όπως το Facebook, το Instagram και το Whatsapp. Ωστόσο αυτές δεν είναι άμεσες επιλογές κοινής χρήσης DVR παιχνιδιού όπως η επιλογή για το Twitter που προϋπήρχε.. Αντ 'αυτού, η επιλογή τους στέλνει απλώς μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Android ή iOS, δείχνοντας ότι μπορείτε να μοιραστείτε τις οθόνες και τα κλιπ σας από εκεί.

Έτσι, ουσιαστικά αυτό το νέο σύστημα κοινής χρήσης είναι ένα απομακρυσμένο ping για το smartphone σας και η άμεση κοινή χρήση κοινωνικών μέσων δεν υπάρχει πλέον στο Xbox. Τουλάχιστον για τους Insiders αφού αυτή η ενημέρωση δεν έχει κυκλοφορήσει σε όλους ακόμα.


Ενώ έχουμε λάβει αλλαγές στο game capture του Xbox πολλοί ισχυρίζονται ότι αυτό μπορεί να είναι μια οπισθοδρόμηση. Η κατάργηση της άμεσης κοινής χρήσης σημαίνει ότι το Xbox χάνει μια σημαντική λειτουργία που εξακολουθεί να προσφέρει ο ανταγωνισμός.


Η Microsoft δεν έχει ακόμη σχολιάσει δημόσια την αλλαγή, οπότε ας περιμένουμε να δούμε αν υπάρχουν περισσότερα από όσα φαίνονται. Ειδικά, δεν βλέπω πρόβλημα με αυτό, και νομίζω ότι είναι ακόμα καλύτερο.

85 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png