Η εξαγορά της Activision Blizzard από την Ms εγκρίνεται από τη Σαουδική Αραβία.Κατά τη διάρκεια των μηνών είχαμε πολλά νέα σχετικά με τη σημαντική εξαγορά που έκανε το Xbox με την Activision Blizzard, όπου μαθαίνουμε συνεχώς λεπτομέρειες για αυτό το κίνημα που έχει συμπεριλάβει κατά κάποιο τρόπο και τη Sony. Ως αποτέλεσμα των παραπάνω δημοσιεύτηκαν καλά νέα, αφού η εξαγορά της Activision Blizzard από το Xbox εγκρίνεται από τη Σαουδική Αραβία, όντας η πρώτη ρυθμιστική αρχή που έδωσε το πράσινο φως.

Μέσω Twitter, ο γνωστός χρήστης Klobrille δημοσίευσε το έγγραφο που αποδεικνύει ότι η ρυθμιστική αρχή της ασιατικής χώρας ενέκρινε τη σημαντική εξαγορά του Xbox. Στην εικόνα, μπορείτε να δείτε το έγγραφο με τις σφραγίδες γνησιότητας και έγκρισης, που είναι ένα σπουδαίο βήμα και επίτευγμα για τη Microsoft. Μετά από αυτή τη σημαντική κίνηση, οι επόμενες αρχές αναμένεται να ακολουθήσουν τον ίδιο δρόμο.

Όπως μπορούμε να δούμε στο tweet, το έγγραφο εγκρίνει την εξαγορά της εταιρείας, μαζί με όλες τις λεπτομέρειες που αυτό συνεπάγεται. Αναμφισβήτητα, ένα εξαιρετικό βήμα για το Xbox, το οποίο έχει ήδη αρχίσει να λύνει κάποιους γρίφους ώστε όλη αυτή η συναλλαγή να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατό. Σύμφωνα με κάποιες φήμες, αυτή η εξαγορά θα είχε πολύ μεγαλύτερη ταχύτητα, αφού η Microsoft θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τελειώσει όλο αυτό πολύ σύντομα, έχοντας τη δυνατότητα να ξεκινήσει με τα σχέδιά της τους επόμενους μήνες.


Εξαιρετικά νέα για την κοινότητα του Xbox, ότι μόλις εγκριθεί από όλες τις αρχές στον κόσμο και ολοκληρωθεί η αγορά, θα έχουμε μια από τις μεγαλύτερες αυτοκρατορίες βιντεοπαιχνιδιών όλων των εποχών, με το Xbox επικεφαλής πολλών έργων. και νέες IP, όπου το μέλλον φαίνεται εντελώς απίστευτο.
47 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png