Η εφαρμογή Xbox Cloud Gaming μπορεί να κυκλοφορήσει στις Samsung τηλεοράσεις τους επόμενους μήνες.Η Microsoft μπορεί να κάνει μια νέα επιθετική ώθηση για game streaming με νέους τρόπους για streaming τίτλων Xbox Cloud Gaming χωρίς να έχετε Xbox ή υπολογιστή. Το Venturebeat αναφέρει ότι η Microsoft σχεδιάζει να κυκλοφορήσει έναν "δίσκο ροής" κάποια στιγμή μέσα στους επόμενους 12 μήνες, καθώς και μια εφαρμογή Xbox Cloud Gaming για τηλεοράσεις Samsung.

Και οι δύο θα επιτρέπουν στους χρήστες να μεταδίδουν τίτλους Xbox Cloud Gaming στις τηλεοράσεις τους. Ο δίσκος ροής θα μοιάζει με συσκευή Roku ή Amazon Fire Stick που συνδέεται στη θύρα HDMI της τηλεόρασης και θα επιτρέπει επίσης στους κατόχους να έχουν πρόσβαση σε ταινίες και σειρές ροής.

Οι κινήσεις της Microsoft να προωθήσει το Xbox Cloud Gaming στον κόσμο έχουν λάβει επιθετική τροπή τους τελευταίους μήνες. Μόλις χθες ανακοίνωσε μια έκδοση του Fortnite για το Xbox Cloud Gaming που θα επέτρεπε στους χρήστες να παίξουν ξανά το παιχνίδι σε συσκευές iOS. Κατά τη διάρκεια του GDC 2022, παρουσίασε μια νέα τεχνολογία cloud που θα επέτρεπε στους προγραμματιστές να δημιουργούν παιχνίδια χρησιμοποιώντας σταθμούς εργασίας που φιλοξενούνται στο Azure και νωρίτερα αυτό το έτος αποκάλυψε ότι το Microsoft Flight Simulator θα ενταχθεί στο Xbox Cloud Gaming.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για να λειτουργήσει το Microsoft Flight Simulator στην πλατφόρμα παιχνιδιών cloud διατίθεται επίσης σε προγραμματιστές που θέλουν να δημιουργήσουν παιχνίδια που βασίζονται στο cloud computing.

Έχει αρχίσει να φαίνεται ότι η προσπάθεια της Microsoft να φέρει νέους παίκτες στο οικοσύστημά της χωρίς να αγοράσει μια ακριβή συσκευή μπορεί να αποφέρει καρπούς. Ανακοίνωσε επίσης στα τέλη του περασμένου έτους ότι το 20% των χρηστών Xbox Cloud Gaming που παίζουν σε κινητές συσκευές το κάνουν χρησιμοποιώντας χειριστήρια αφής.

68 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png