Η κυκλοφορία του Gotham Knights μπορεί να είναι κοντά σε κυκλοφορία.Το Gotham Knights, το παιχνίδι συνεργασίας από την Warner Bros Games που σας επιτρέπει να παίξετε με αρκετούς από τους πιο διάσημους υπερήρωες του σύμπαντος Batman, θα φτάσει φέτος μαζί με το Hogwarts Legacy, επιβεβαίωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας. Σύμφωνα με μια μεγάλη περιοχή πωλήσεων στην Ιρλανδία, έχει μοιραστεί μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Gotham Knights η οποία ίσως είναι πολύ πιο κοντά από το αναμενόμενο.

Συγκεκριμένα χρονολογείτε για την 24η Απριλίου η κυκλοφορία του κοινώς λίγο περισσότερο από ένα μήνα. Θα μπορούσε αυτή τη διαρροή απλά να είναι μια κράτηση για προπαραγγελία ή για κάτω άλλο, αλλά και η περίοδος ταιριάζει με τις προηγούμενες φήμες για το παιχνίδι που προορίζει την κυκλοφορία του την άνοιξη του 2022.


Για να μάθετε τα τελευταία νέα για το Gotham Kingts πρέπει να επιστρέψετε στον περασμένο Οκτώβριο, όταν στο DC Fandom 2021 παρουσιάστηκε ένα νέο τρέιλερ του παιχνιδιού επικεντρωμένο στο The Court of the Owls, την εγκληματική οργάνωση που ενεργεί ως ο κύριος ανταγωνιστής αυτής της εμπειρίας για πολλούς παίκτες. Σε αυτή την περιπέτεια, οι παίκτες θα είναι σε θέση να παίξουν ως Robin, Batgirl, Nightwing και Red Hood σε ένα σύστημα μάχης τρίτου προσώπου παρόμοιο με αυτό του έπους Arkham της Rocksteady με νέες κινήσεις και ικανότητες μοναδικές για κάθε ήρωα.


Ακούγεται περίπλοκο μια κυκλοφορία ένα μήνα μπροστά, λαμβάνοντας υπόψη ότι δεν έχει υπάρξει σχεδόν κανένα μάρκετινγκ του παιχνιδιού αν και έχουν παρατηρηθεί πιο παράξενα πράγματα. Ας ελπίσουμε ότι τις επόμενες εβδομάδες θα υπάρξουν κάποια νέα σχετικά με τις επερχόμενες κυκλοφορίες της Warner Bros εάν το Hogwarts Legacy και Gotham Knights έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν το πρώτο εξάμηνο του 2022. Αν και οι τελευταίες φήμες δείχνουν μια πιθανή καθυστέρηση του Hogwarts Legacy λόγω του πολέμου μεταξύ Ρωσίας και Ουκρανίας.25 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png