Η κυκλοφορία του STALKER 2 είναι ακόμα προγραμματισμένη για το 2023.Το STALKER 2 ήταν ένα από τα σπουδαία παιχνίδια που θα έβγαιναν αποκλειστικά στο Xbox Series X | S και Xbox Game Pass το 2022, αλλά όπως πολλοί από εσάς θα θυμάστε κατά τη διάρκεια του Xbox & Bethesda Showcase η καθυστέρηση του STAL.KER επιβεβαιώθηκε αθόρυβα έως το 2023 ως αποτέλεσμα του πολέμου στην Ουκρανία. Παρόλο που αρκετές φήμες ανέφεραν ότι το παιχνίδι θα καθυστερούσε μέχρι το 2024 – 2025, ένας προγραμματιστής της GSC Game World επιβεβαίωσε ότι η κυκλοφορία του STALKER 2 είναι ακόμη προγραμματισμένη για το 2023, διαψεύδοντας έτσι τις φήμες για πιθανή καθυστέρηση.


Όπως επιβεβαιώθηκε από έναν προγραμματιστή της GSC Game World μέσω του Discord και του Idle Sloth στο Twitter, το STALKER 2 εξακολουθεί να έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2023. Όπως πολλοί από εσάς ίσως γνωρίζετε, νωρίτερα αυτόν τον μήνα το Xbox άρχισε να επιστρέφει τα χρήματα για προπαραγγελίες ωστόσο αυτό δεν είναι αποθαρρυντικό καθώς οι προγραμματιστές συνεχίζουν να εργάζονται παρά τις αντιξοότητες.


Η Ζώνη Αποκλεισμού του Τσερνομπίλ είναι ένα μοναδικό και επικίνδυνο περιβάλλον που αλλάζει συνεχώς. Αυτή η γη φιλοξενεί ανεκτίμητα αντικείμενα μπορούν να γίνουν δικά σας αν τολμήσετε να τα διεκδικήσετε. Ωστόσο το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε μπορεί να είναι η ίδια σας η ζωή. Θα είστε σε θέση να εξερευνήσετε έναν από τους μεγαλύτερους ανοιχτούς κόσμους μέχρι σήμερα, που καταστρέφεται από την ακτινοβολία και είναι γεμάτος μεταλλαγμένους και διάφορες ανωμαλίες. Οι αποφάσεις που θα πάρετε όχι μόνο θα καθορίσουν τη δική σας ιστορία αλλά θα επηρεάσουν και το μέλλον. Να προσέχετε πάντα και να σχεδιάζετε προσεκτικά τις ενέργειές σας όταν διασχίζετε τη Ζώνη, εάν δεν θέλετε να χαθείτε για πάντα σε αυτήν.21 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png