Η λίστα των παιχνιδιών που βγαίνουν από το Xbox Game Pass είχε μια απροσδόκητη αλλαγή.Αν και φαίνεται απίθανο, αποδεικνύεται ότι η λίστα των παιχνιδιών που βγαίνουν από το Xbox Game Pass έχει αλλάξει την τελευταία στιγμή . Ένα παιχνίδι που έπρεπε να φύγει από το Xbox Game Pass αυτόν τον μήνα θα παραμείνει ως μέρος της βιβλιοθήκης. Τα μέλη του Xbox Game Pass λαμβάνουν μια χούφτα παιχνίδια κάθε μήνα, αν και το Xbox προσθέτει τίτλους κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και όχι σε μια καθορισμένη ημερομηνία. Η Microsoft προσθέτει τα δικά της παιχνίδια την πρώτη μέρα, ενώ οι τίτλοι τρίτων και indie είναι διαθέσιμοι ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Τα παιχνίδια συχνά βγαίνουν από τη βιβλιοθήκη του Xbox Game Pass, αλλά οι χρήστες έχουν χρόνο να ολοκληρώσουν τα παιχνίδια τους, αν το θέλουν. Τα μέλη μπορούν επίσης να αγοράσουν αυτά τα παιχνίδια με έκπτωση εάν προτιμούν να τα κατέχουν. Τώρα, ο προγραμματιστής ενός παιχνιδιού που θα έπρεπε να είναι μέρος της λίστας των παιχνιδιών που θα αποχωρήσουν από το Xbox Game Pass αυτόν τον μήνα επιβεβαιώνει ότι τελικά θα παραμείνει.


Το εν λόγω παιχνίδι είναι το Aragami 2 και ήταν στη λίστα με τα παιχνίδια που θα αποχωρούσαν από το Xbox Game Pass τον Σεπτέμβριο. Ωστόσο, ο λογαριασμός Twitter του παιχνιδιού μόλις επιβεβαίωσε ότι το Aragami 2 θα εξακολουθεί να είναι μέρος της βιβλιοθήκης της υπηρεσίας. Ο Lince Works ανέφερε επίσης ότι του αρέσει πολύ το Xbox Game Pass. Οι θαυμαστές θα πρέπει να σημειώσουν ότι μπορεί το Aragami 2 να αποχωρήσει από το Xbox Game Pass αργότερα, αλλά φαίνεται ότι τα νέα μέλη θα έχουν πολύ χρόνο για να το παίξουν.


Το Aragami 2 είναι ένα stealth παιχνίδι τρίτου προσώπου στο οποίο οι παίκτες μπορούν να ελέγχουν τις σκιές μέσω μιας δύναμης γνωστής ως Shadow Essence. Οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο ενός δολοφόνου με αποστολή να πολεμήσει έναν στρατό εισβολής και οι φίλοι μπορούν να απολαύσουν και την co-op λειτουργία.307 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png