Η Ουκρανία καλεί το Xbox και το PlayStation να σταματήσουν να υποστηρίζουν την αγορά της Ρωσίας.Ο κόσμος έχει τις τελευταίες ημέρες γεγονότα που λαμβάνουν χώρα στην Ουκρανία, μια χώρα που έχει εισβάλει από τη Ρωσία και στην οποία ζει ένας πόλεμος. Οι διεθνείς συνέπειες δεν έχουν έρθει εδώ και πολύ καιρό και τώρα η Ουκρανία ζητά από το Xbox και το PlayStation να σταματήσουν να υποστηρίζουν τις ρωσικές αγορές ως μέτρο πρόσθετης πίεσης για τη χώρα της Ρωσίας.. Ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Ψηφιακού Μετασχηματισμού της Ουκρανίας, Mykhailo Fedorov, ο οποίος μοιράστηκε αυτή την έκκληση στις κύριες μάρκες του κόσμου των βιντεοπαιχνιδών μέσω του λογαριασμού του στο Twitter. Αυτό είπε.

"Xbox, PlayStation. Είναι σαφές ότι γνωρίζετε τι συμβαίνει στην Ουκρανία αυτή τη στιγμή. Η Ρωσία όχι μόνο κήρυξε πόλεμο στην Ουκρανία, αλλά και σε ολόκληρο τον πολιτισμένο κόσμο. Εάν υποστηρίζετε τις ανθρώπινες αξίες, θα πρέπει να εγκαταλείψετε τη ρωσική αγορά", ανέφερε, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους ηγέτες και των δύο εταιρειών. Υπάρχουν ήδη πολλοί οργανισμοί και εταιρείες που έχουν απομακρυνθεί από τη Ρωσία τις τελευταίες ώρες, αποκλείοντας τις ομάδες τους από αθλητικούς αγώνες ή παύοντας να υποστηρίζουν τις αγορές, όπως συμβαίνει με την Apple ή τη Nike, για να δώσουν μερικά παραδείγματα.

Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει καμία απάντηση ούτε από το Xbox ούτε από το PlayStation, αλλά αναμένεται ότι και οι δύο εταιρείες θα συμμετάσχουν στο γενικό κίνημα και θα σταματήσουν να πωλούν τα προϊόντα τους στη Ρωσία ως μέτρο πίεσης για να τερματίσουν έναν πόλεμο που πολλοί δεν καταλαβαίνουν. Μόλις υπάρξει επίσημη απάντηση xbox, θα σας ενημερώσουμε, ώστε να γνωρίζετε όλα όσα συμβαίνουν σε αυτό το θέμα.0 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png