Η παραγωγή του Perfect Dark συνεχίζει χωρίς προβλήματα!


Ο Matt Booty, επικεφαλής των Microsoft Studios, διέψευσε το θέμα ότι υπάρχει πρόβλημα στο Perfect Dark κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο PAX West 2022, λέγοντας στην πραγματικότητα ότι οι προγραμματιστές πηγαίνουν καλά.

Τον περασμένο Μάρτιο, προέκυψαν νέα για την εγκατάλειψη δύο άλλων προγραμματιστών και της Crystal Dynamics που είχαν αναλάβει το παιχνίδι , αλλά σύμφωνα με το Booty δεν υπάρχει τίποτα ανησυχητικό και στην πραγματικότητα όλα βαδίζουν βάσει προγράμματος .


«Η Initiative κάνει μια εξαιρετική συνεργασία με την Crystal Dynamics, αλλά διάβασα στο διαδίκτυο ότι υπάρχουν προβλήματα» είπε ο Booty. "Η Crystal Dynamics είναι μια AAA ομάδα που αποτελείται από βετεράνους, είναι προφανές ότι θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους."

Στην πραγματικότητα το να έχουμε την Crytal Dynamics δίπλα στη The Iniative όπου και τα δύο στούντιο είναι υψηλού προϋπολογισμού και να δουλεύουν μαζί σε ένα παιχνίδι είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Θυμόμαστε επίσης ότι άλλοι δημοσιογράφοι όπως ο Jez Corden υποστηρίζουν ότι το Perfect Dark τα πάει πολύ καλά.


Ο Matt Booty περιγράφει επίσης το Perfect Dark ως μια σύγχρονη επανεκκίνηση που δημιουργήθηκε από την ομάδα "πολύ προσεκτικά". Λέει επίσης ότι το παιχνίδι είναι μια διασταύρωση μεταξύ "Bourne Identity & James Bond".29 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png