Η πιο πρόσφατη ενημέρωση για το Xbox Insider καταργεί μια σημαντική δυνατότητα.Κάθε εβδομάδα, η Microsoft κυκλοφορεί συχνά μια ενημέρωση για τα μέλη του προγράμματος Xbox Insider, με την οποία δοκιμάζει συχνά νέες δυνατότητες που θα φτάσουν αργότερα στους τελικούς χρήστες. Ωστόσο, υπάρχουν επίσης φορές που τα μέλη του προγράμματος Xbox βλέπουν πώς άλλες εργασίες σταματούν να λειτουργούν ή εξαφανίζονται απευθείας από τις κονσόλες τους.

Αυτό συνέβη στην τελευταία ενημέρωση του Xbox Insider, η οποία αφαίρεσε μια λειτουργία τόσο σημαντική για πολλούς χρήστες όσο η δυνατότητα κοινής χρήσης περιεχομένου μέσω Twitter. Ως εκ τούτου, επί του παρόντος οι παίκτες που βρίσκονται στο πρόγραμμα Insiders έχουν δει πώς εξαφανίστηκε η επιλογή να μοιραστούν τα στιγμιότυπα οθόνης και τα βίντεο τους στα κοινωνικά δίκτυα.

Χάρη στους ανθρώπους του Windowscentral μπορέσαμε να μάθουμε για αυτό το ζήτημα με την τελευταία ενημέρωση του Xbox Insider. Ο ίδιος ο ιστότοπος δηλώνει ότι μπορεί απλά να είναι ένα προσωρινό πρόβλημα και ότι το αποτέλεσμα ήταν η κατάργηση της δυνατότητας κοινής χρήσης από το Twitter οπουδήποτε από το περιβάλλον εργασίας Xbox.

Αναζητώντας μια λογική εξήγηση πέρα από το απλό σφάλμα, η τοποθεσία εξασφαλίζει ότι υπάρχουν φορές που η Microsoft εξαλείφει τις λειτουργίες με "μικρή χρήση" ως δικαιολογία. Ωστόσο, είναι απίθανο η επιλογή κοινής χρήσης στα κοινωνικά δίκτυα να είναι κάτι που χρησιμοποιείται ελάχιστα από τους παίκτες, ειδικά βλέποντας πόσο καλά λειτουργεί αυτή η λειτουργία σε κονσόλες όπως το PlayStation ή το Nintendo Switch.

Προς το παρόν, μπορούμε μόνο να ελπίζουμε ότι η Microsoft θα σχολιάσει το θέμα, αλλά από εδώ αναμένουμε ότι η κατάργηση της επιλογής κοινής χρήσης εικόνων και βίντεο μέσω Twitter παραμένει απλώς ένα πρόβλημα στην τελευταία ενημέρωση του Xbox Insider.

151 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png