Η τεχνολογία του Xbox Series Auto HDR έρχεται στα Windows 11!Το ότι η Microsoft μας ετοίμαζε μια ενημέρωση για το HDR και την απόδοση στα Windows 11 δεν αποτελεί έκπληξη. Το γεγονός είναι ότι αυτή η ενημέρωση έχει αιφνιδιάσει τους περισσότερους από εμάς.

Τα μυαλά εκεί στο Redmond έχουν ετοιμάσει μια σειρά από ενημερώσεις για το λειτουργικό τους σύστημα και οι περισσότερες από αυτές συνδέονται με τη συμπερίληψη επιλογών στη Xbox Game Bar των Windows 11. Γνωρίζουμε ότι πολλά από αυτά θα έρθουν στα Windows 10, αλλά προς το παρόν θα πρέπει να περιμένουν.

Τώρα μπορούμε ελεύθερα να τροποποιήσουμε την ένταση της φωτεινότητας και της ευκρίνειας στα παιχνίδια μας απευθείας απο το Xbox Game Bar των Windows. Αυτό το τμήμα επηρεάζει το Auto HDR που συμπεριέλαβαν οι Αμερικανοί στα Windows και μας επιτρέπει να αποκτήσουμε δύναμη σε αυτά τα παιχνίδια με χρώματα και φωτεινότητα. Απλώς πατάτε Windows + G και επιλέξτε "Adjust HDR Intensity" τίποτα περισσότερο.

Η απόχρωση είναι σημαντική ότι αυτή η λειτουργία επηρεάζει μόνο το Auto HDR των παιχνιδιών, όχι εκείνων που το έχουν εγγενώς. Το ωραίο με αυτό είναι ότι κάθε παιχνίδι θα αποθηκεύει τις δικές του ανεξάρτητες ρυθμίσεις.


Η ομάδα του Xbox έχει επίσης συμπεριλάβει ένα πλαίσιο ελέγχου στη γραμμή παιχνιδιών, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε ή όχι να φορτώνεται το Auto HDR σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι, δίνοντας έτσι στον χρήστη μεγαλύτερη ελευθερία.

Τον περασμένο χρόνο, προσθέσαμε Auto HDR για GPU όπως το Scalable Link Interface (SLI) της Nvidia και το CrossFire της AMD σε παιχνίδια με υποστήριξη DirectX12. Με άλλα λόγια, εάν έχετε μια εγκατάσταση που εκμεταλλεύεται πολλαπλές GPU, μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Auto HDR σε περισσότερα παιχνίδια.35 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png