Η υπηρεσία Ubisoft + ίσως ενταχθεί επίσημα στο Xbox Game Pass στην Gamescom.Οι νέες φήμες για την υπηρεσία της Microsoft παραπέμπουν σε μια νέα προσθήκη για την οποία γίνεται λόγος εδώ και αρκετό καιρό. Και σε περίπτωση που οι redditors έχουν δίκιο, η Ubisoft + θα ενταχθεί επίσημα στο Xbox Game Pass κατά τη διάρκεια της Gamescom. Η άφιξη του Ubisoft + στην υπηρεσία είναι κάτι για το οποίο οι χρήστες μιλούσαν εδώ και πολύ καιρό ειδικά από τότε που έγινε επίσημη η ένωση EA Play και Xbox Game Pass και έχει αποδώσει καρπούς. Επομένως δεν θα ήταν περίεργο αν η υπηρεσία της Ubisoft γίνει μέρος του Xbox Game Pass πολύ σύντομα.

Ο χρήστης του Twitter @ALumia_Italia, γνωστός για τη διαρροή κινήσεων της Microsoft, κυκλοφόρησε μια εικόνα που δεν αφήνει λίγα στη φαντασία. Και οι χρήστες έσπευσαν να συνδέσουν τη φωτογραφία της Ubisoft+ με το Xbox Game Pass, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα μπορούσε να γίνει επίσημη στην Gamescom την επόμενη εβδομάδα.

Δεν μπορούμε να ξεχνάμε ότι η «προφητική» φωτογραφία του Phil Spencer στο γραφείο του άφηνε να εννοηθεί κάτι σχετικό με την Ubisoft, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Συγκεκριμένα, το κρανίο με το στέμμα, σύμβολο των Watch Dogs, φαινόταν σε περίοπτη θέση πάνω του και για πολλούς ήταν σαφής αναφορά στο Ubisoft + στο Xbox Game Pass. Τα σημάδια της φωτογραφίας δεν έχουν πάψει να εκπληρώνονται. από την εικόνα Xbox Sekiro (παιχνίδι της Activision Blizzard) μέχρι το εικονίδιο Death Stranding που είναι συνδεδεμένο στο εικονίδιο Xbox, προβλέποντας την κυκλοφορία του παιχνιδιού στο Xbox Game Pass. Ίσως λοιπόν η υπηρεσία Ubisoft + να είναι η επόμενη προσθήκη που ίσως επιβεβαιωθεί ως μέρος του καταλόγου.127 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png