Η 15η Σεπτεμβρίου θα αποκαλύψει τα πάντα για το νέο Call of Duty.Tην τελευταία εβδομάδα το Call of Duty ήταν στα χείλη όλων, αλλά όχι ακριβώς λόγω της νέας του εγκατάστασης, αλλά λόγω της αξίας του στον κλάδο λόγω της ανακοινωθείσας και εκκρεμούς αγοράς του Activision Blizzard από τη Microsoft. Αυτά τα 68 δισεκατομμύρια δολάρια αναμφίβολα θα κλονίσουν τα θεμέλια του βιντεοπαιχνιδιού αλλά είναι καιρός το Call of Duty να δείξει γιατί είναι σημαντικό με τη νέα του εγκατάσταση.

Και όχι μόνο με αυτό, γιατί η ίδια η Infinity Ward, υπεύθυνη για τη φετινή παράδοση, μας έχει "καλέσει" στις 15 Σεπτεμβρίου για το Call of Duty: Next event, που θα είναι ένα είδος εκδήλωσης για το ίδιο το franchise που θα περιλαμβάνει τα πάντα. Μένει να γίνει γνωστό για το φετινό multiplayer και την ανακάλυψη επιτέλους του νέου Warzone, το οποίο θα φτάσει επίσης το 2022. Αλλά δεν θα σταματήσει εκεί, καθώς θα δείξει επίσης το Warzone για κινητά, μια άλλη πολυαναμενόμενη καινοτομία για έναν από τους πιο επιτυχημένα παιχνίδια στο τμήμα σας.

Μέσω ορισμένων insiders μάθαμε πολλές λεπτομέρειες για αυτό, καθώς η ίδια η Activision δεν έχει έρθει να προσφέρει επίσημες πληροφορίες σχετικά με το νέο Warzone και τις λεπτομέρειες του, οπότε ήρθε επιτέλους η ώρα να μάθουμε το επόμενο επίπεδο του F2P franchise. Αλλά όχι μόνο θα έχουμε την αποκάλυψη του multiplayer των Modern Warfare 2, Warzone και Warzone για κινητά, θα υπάρξουν και εκπλήξεις.

Μεταξύ αυτών των εκπλήξεων, φημολογείται ότι θα μπορούσε να είναι η νέα λειτουργία Special Operations του Call of Duty: Modern Warfare 2, η οποία έχει όλα τα φώτα για να γίνει μια λειτουργία αναφοράς συνεργασίας για όσους δεν πείθονται από τον τεράστιο χάρτη και το στυλ « Battle Royale» από το Warzone. Αυτό που δεν υπάρχει καμία αμφιβολία αυτή τη στιγμή είναι ότι τον επόμενο Οκτώβριο θα μπορούμε να έχουμε το νέο Modern Warfare 2 , όπως πάντα, στο Xbox One, Xbox Series X | S, PS4, PS5 και PC.


30 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png