Η Activision Blizzard εμπλέκεται σε νέες διαμάχεςΦαίνεται ότι ακόμη και μετά από καταγγελίες για απαγορευμένα μέρη, καταχρήσεις, παρενόχληση, πολυάριθμες αγωγές και επακόλουθη πώληση σε άλλη εταιρεία (Microsoft), η Activision Blizzard συνεχίζει να εμπλέκεται σε νέα διαμάχη.

Όπως γνωρίζουμε, αυτή την εβδομάδα ήταν το Game Developers Conference (GDC) 2022, όπου χιλιάδες καλλιτέχνες, προγραμματιστές, παραγωγοί και σχεδιαστές παιχνιδιών συναντήθηκαν για να μοιραστούν τις γνώσεις μεταξύ τους και να διαδώσουν τα σχέδια τους για τη βιομηχανία βιντεοπαιχνιδιών.

Μία από τις εταιρείες που προσκλήθηκαν στην εκδήλωση ήταν η Activision Blizzard, η οποία απροσδόκητα ήθελε να χρηματοδοτήσει ένα "πάρτι" μετά το τέλος του GDC 2022, το οποίο έγινε υπό την αιγίδα του Woman in Gaming International (WiGI) και χρηματοδοτήθηκε από την Activison.

Αυτό που υποτίθεται ότι ήταν απλά ένα πάρτι αποδείχθηκε εφιάλτης, επειδή σύμφωνα με πολλές γυναίκες και άλλους προγραμματιστές, η Activision Blizzard έφερε αρκετούς ανθρώπους που δεν ήταν από τoν τομέα των βιντεοπαιχνιδιών να παίρνουν μέρος σε αυτό "party" όπου υπήρχαν επίσης ποτά και άλλα νόμιμα και παράνομα αντικείμενα.

Η Beth Beinke μίλησε για το GDC 2022 και για το πάρτι . Λέει ότι "υπήρχαν αρκετοί ακατάλληλοι άνδρες εκεί" όπου σε έναν από αυτούς έπρεπε να ζητήσει να σταματήσει να την αγγίζει.

Η Jessica Gonzalez, η οποία δούλευε στην Activision Blizzard, μίλησε επίσης για το γεγονός σε απαντήσεις. "Ήταν σοκαριστικό το το ότι επέτρεψαν πάλι κάτι τέτοιο" αναφέρει η Gonzalez.

Η Javiera Corder μοιράστηκε ότι "αρκετές γυναίκες κακοποιήθηκαν" στο πάρτι. Ζήτησε από το WiGI να απαντήσει στις καταγγελίες, λέγοντας: "Είναι λογικό να απαιτήσουμε την ευθύνη από το WIGI για αυτό επειδή αυτή η εκδήλωση μάς έκανε να φαινόμαστε ότι δουλεύουμε σε νυχτερινό κέντρο διασκέδασης".109 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png