Η Activision Blizzard μπλοκάρει τις πωλήσεις παιχνιδιών στη Ρωσία και τριπλασιάζει τις δωρεές.Η Activision Blizzard ανακοίνωσε ότι θα εμποδίσει την πώληση όλων των προϊόντων της στη ρωσική αγορά. Ο εκδότης του Call of Duty αναστέλλει όλες τις πωλήσεις των παιχνιδιών του στη Ρωσία και τριπλασιάζει τις δωρεές των εργαζομένων σε οργανώσεις βοήθειας στην Ουκρανία.

Σε δελτίο Τύπου που δημοσιεύθηκε σήμερα, ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Activision Blizzard Daniel Alegre επιβεβαίωσε ότι ο εκδότης θα "αναστείλει τις νέες πωλήσεις από και προς τα παιχνίδια μας στη Ρωσία" καθώς συνεχίζεται η σύγκρουση στην Ουκρανία. "Θα συνεχίσουμε να αναζητούμε τρόπους στήριξης του ουκρανικού λαού", δήλωσε ο Alegre. "Θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι η ασφάλεια των εργαζομένων μας αποτελεί βασική προτεραιότητα της ηγετικής μας ομάδας. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε τους εργαζόμενους και τις οικογένειές τους, οι οποίοι πλήττονται άμεσα από αυτή την τραγωδία".


Ο Daniel Alegre αναφέρει επίσης ότι η Activision Blizzard "επεκτείνει τις δωρεές σε οργανισμούς που παρέχουν άμεση ανακούφιση στην περιοχή" και αναφέρει ότι η προσπάθεια έχει συγκεντρώσει "περισσότερα από 300.000 δολάρια" για φιλανθρωπικούς σκοπούς. "Στηρίζουμε τον ουκρανικό λαό", προσθέτει ο Alegre, "και θα παρέχουμε ενημερώσεις για οποιαδήποτε νέα ενέργεια λάβουμε καθώς αυτή η κρίση συνεχίζει να εκτυλίσσεται".

Υπάρχουν αρκετές εταιρείες που αναλαμβάνουν δράση κατά της ρωσικής αγοράς, ξεκινώντας από την CD Projekt που εμπόδισε την πώληση παιχνιδιών στη Ρωσία και τη Λευκορωσία, συμπεριλαμβανομένης της GOG. Η EA αποσύρθηκε επίσης από τη ρωσική αγορά.

12 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png