Η Amazon αγοράζει την Electronic Arts!Όχι μόνο η Microsoft και η Sony οπλίζονται με μελέτες και αγορές. Υπάρχουν και άλλοι γίγαντες που θέλουν να μπουν στο παιχνίδι και η Amazon είναι ίσως η πιο επικίνδυνη για τη Microsoft αυτή τη στιγμή. Η Google δεν είναι σχεδόν εκεί, ούτε αναμένεται μετά το χτύπημα που έπαθε με το Stadia.

Ο κολοσσός των διαδικτυακών αγορών έχει ήδη δείξει ενδιαφέρον για την πλήρη είσοδο στη βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών. Το έκανε αγοράζοντας στούντιο και έχει ήδη δημοσιεύσει ένα παιχνίδι. Στη συνέχεια γνωρίσαμε το Amazon Luna, την υπηρεσία cloud gaming. Και σήμερα φαίνεται ότι στοχεύουν στην απόκτηση ενός μεγάλου αριθμού πνευματικών ιδιοκτησιών, παιχνιδιών και στούντιο με ένα χτύπημα.

Από την USA Today (μέσω GLHF), αναφέρουν ότι η Amazon θα έκλεινε την εξαγορά της Electronic Arts σήμερα. Έχει ανακοινωθεί στο παρελθόν ότι ήταν όλα ανοιχτά για αγορά και ότι η Disney, η Apple ή η ίδια η Amazon έφεραν προσφορές. Υπήρχαν κάποιες ενδείξεις που έδειχναν τη Microsoft, αλλά φαίνεται ότι το άφησαν μιας και πόνταρουν στην Activision Blizzard.

Η αγορά από την Amazon θα είχε νόημα, όχι μόνο θα γινόταν με το μέρος των παιχνιδιών, αλλά με franchise που μπορούν να μεταφερθούν στη μικρή οθόνη ή στον κινηματογράφο, όπως Mass Effect, Dead Space ή Dragon Age μεταξύ άλλων. Και αυτό θα ήταν ένα καλό σημείο για την υπηρεσία Amazon Prime. Φυσικά, και στο κομμάτι του merchandising θα υπάρξει μέρος της επένδυσης.

Αυτή τη στιγμή πρέπει να λάβετε τα δεδομένα με προσοχή και να περιμένετε να δείτε πώς θα εξελιχθούν όλα, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση από κανένα από τα μέρη.

157 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png