Η Bandai Namco άλλαξε επίσημα το λογότυπό της.Η Bandai Namco Entertainment άλλαξε επίσημα το λογότυπό της σε μια παραλλαγή απο αυτό που αποκαλύφθηκε τον Οκτώβριο του περασμένου έτους. Όπως πολλές εταιρείες τα τελευταία χρόνια, η Bandai Namco αποφάσισε να αλλάξει το γνωστό και σεβαστό πορτοκαλί και κόκκινο λογότυπό της που στόλιζε τα προϊόντα της (με παραλλαγές) από τη συγχώνευση της Bandai και της Namco το 2006 σε ένα απλοϊκό επίπεδο που θύμiζε Nintendo.

Το λογότυπό της Bandai Namco έχει κυκλοφορήσει σε πολλές ομιλίες σχετικά με το γιατί άλλαξε το λογότυπό της αλλά δεν γνωρίζουμε τον πραγματικό λόγο. Πιθανότατα, κάποιος προήχθη σε εκτελεστική θέση και αποφάσισε να το αλλάξει ως ένα flex για την νέα του δύναμη. Εναλλακτικά κάποια εταιρεία μάρκετινγκ θα μπορούσε να έχει πείσει τα στελέχη της Bandai Namco να δαπανήσουν ένα υπέρογκο ποσό χρημάτων για να αντικαταστήσουν το "ξεπερασμένο" λογότυπο. Ειρωνικά, μια από τις μεγαλύτερες εκδοτικές επιτυχίες της, η Elden Ring, κυκλοφόρησε πρόσφατα χρησιμοποιώντας το παλιό λογότυπο και αμέσως πετάει αυτή τη νέα αναγνώριση μάρκας.


Δείτε τι έχει να πει η επίσημη ιστοσελίδα για το νέο σχέδιο:


Το μοτίβο του νέου λογότυπου, "Fukidashi" στα ιαπωνικά, εκφράζει τη δυνατότητα της μάρκας να συνδεθεί με ανθρώπους σε όλο τον κόσμο και να τους εμπνεύσει με εκπληκτικές ιδέες. Επίσης αντιπροσωπεύει επίσης την manga κουλτούρα της Ιαπωνίας που έχει γίνει τόσο δημοφιλής παντού. Το λογότυπο αντιπροσωπεύει την αποφασιστικότητά μας να επικοινωνούμε με τους θαυμαστές σε όλο τον κόσμο, να επικοινωνούμε με τους θαυμαστές μας και να δημιουργούμε ψυχαγωγία μοναδική για την Bandai Namco.
40 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png