Η Bethesda ίσως ανοίξει ένα στούντιο επικεντρωμένο σε remakes και remasters παιχνιδιών.Η Bethesda και τα απομεινάρια των στούντιο της ανήκουν επί του παρόντος στη Microsoft, αφού στις 21 Σεπτεμβρίου 2020, οι τύποι από το Redmond υπέγραψαν συμφωνία για την εξαγορά της ZeniMax Media, της μητρικής εταιρείας της Bethesda Softworks. Αν και η Microsoft κατέχει την Bethesda, φαίνεται ότι δεν θα παρέμβει στις δημιουργικές της αποφάσεις, καθώς οι πρόσφατες φήμες αναφέρουν ότι η Bethesda θα ανοίξει ένα στούντιο επικεντρωμένο σε remakes και remasters των κλασικών παιχνιδιών της όπως το Skyrim, το Fallout New Vegas ή ακόμα περισσότερους τίτλους. παλιά σαν τον Morrowind.

Αυτές οι φήμες έχουν δημοσιευτεί από τον youtuber Skullzi μέσω Twitter, ο οποίος σχολίασε ότι έχει ακούσει πολλές φορές ότι η Bethesda θα άνοιγε ένα στούντιο επικεντρωμένο στα remakes και στο remastering των κλασικών παιχνιδιών της.Προφανώς το στούντιο θα μπορούσε να ονομαστεί Artifact Studios, κάτι που θα ήταν πολύ ενδιαφέρον για όλους τους παίκτες του Xbox, που θα απολάμβαναν βελτιωμένες εκδόσεις μεγάλων παιχνιδιών Bethesda, που φανταζόμαστε ότι θα έφταναν την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.

Όπως πάντα με τις διαρροές και τις φήμες σας προτείνουμε να το πάρετε με λίγο αλάτι μέχρι να επιβεβαιωθεί ή να ανακαλυφθεί. Ελπίζουμε ότι αυτό μπορεί να καταλήξει να γίνει πραγματικότητα, καθώς θα ήταν πολύ ενδιαφέρον εάν τα κλασικά παιχνίδια Bethesda λάβουν μια remastered έκδοση ή ένα remake.51 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png