Η Blizzard εργάζεται σε ένα νέο μη ανακοινωθέν PVP τίτλο.Από την ανακοίνωση εξαγοράς της Activision Blizzard από το Xbox υπήρξαν πολλές εσωτερικές αλλαγές στη γιγάντια εταιρεία και υπάρχει ακόμη πολλή δουλειά που πρέπει να γίνει για να ανακάμψει από όλες τις διαμάχες που ήρθαν στο φως. Με το Overwatch 2 και το Diablo IV υπό ανάπτυξη, γνωρίζουμε ότι το στούντιο είχε ένα τεράστιο έργο στα χέρια του που θα τους έπαιρνε μια δεκαετία για να ολοκληρωθεί, αλλά φαίνεται ότι δεν ήταν το μόνο καθώς η Blizzard εργάζεται σε ένα νέο μη ανακοινωθέν PVP έργο .

Ο χρήστης του Twitter Faizan Shaikh ανακάλυψε ότι στο προφίλ LinkedIn του Kristopher Howl, ο οποίος είναι ο τρέχων "επικεφαλής σχεδιαστής παιχνιδιών" για το Overwatch 2, μπορεί επίσης να φανεί ότι εργάζεται σε ένα "μη ανακοινωθέν έργο FPS PVP" εδώ και 3 χρόνια.

Τώρα είναι καιρός να υποθέσουμε ποιο πιθανό έργο θα μπορούσε να είναι (ίσως μια έκδοση για φορητές συσκευές του Overwatch ή μπορεί να είναι το υποτιθέμενο ακυρωμένο FPS που έχει οριστεί στο σύμπαν του Starcraft ). Μπορούμε να ξεκαθαρίσουμε ελάχιστα από το προφίλ του Howl εκτός από το να δούμε ότι η Blizzard έχει πολλά ανοιχτά έργα και πώς θα πραγματοποιηθεί η ανάπτυξή τους.28 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png