Η Capcom έδωσε νέες πληροφορίες σχετικά με την αναβάθμιση των Resident Evil 2, 3 και 7Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Capcom ανακοίνωσε ότι κατά τη διάρκεια του έτους θα κυκλοφορήσει μια ενημέρωση για την νέα γενιά στα remakes Resident Evil 2 και 3 αλλά και για το Resident Evil 7. Αυτή η νέα έκδοση μπορεί να ληφθεί χωρίς επιπλέον κόστος για εκείνους τους χρήστες που κατέχουν ήδη τους τίτλους και θα προσφέρει σημαντικές γραφικές βελτιώσεις, όπως η ενσωμάτωση του ray tracing

Η Capcom τώρα μοιράζεται νέες πληροφορίες σχετικά με τις νέες εκδόσεις του Resident Evil 2, 3 και 7 συμπεριλαμβανομένου του τρόπου επιλογής της δωρεάν αναβάθμισης αλλά και της μεταφοράς της προόδου των παιχνιδιών.

Όπως αναφέρθηκε από την εταιρεία μέσω του επίσημου λογαριασμού Twitter του Resident Evil η αποθηκευμένη πρόοδο θα μεταφερθεί αυτόματα από τη μία έκδοση στην άλλη, συμπεριλαμβανομένων και όλων των DLC που έχουν αγοραστεί τόσο μέσω των εκδόσεων Gold όσο και μεμονωμένα.

Σε περίπτωση κατοχής των τίτλων σε φυσική μορφή, η λειτουργία Smart delivery θα είναι διαθέσιμη σε ψηφιακή μορφή. Ωστόσο θα χρειαστούμε ακόμα τους δίσκους για να παίξουμε. Εάν όμως μας ανήκει η ψηφιακή έκδοση η διαδικασία θα είναι πλήρως αυτοματοποιημένη όπως συνηθίζεται και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Τέλος, η Capcom διευκρίνισε ότι, προς το παρόν, δεν σχεδιάζουν να λανσάρουν αυτές τις εκδόσεις νέας γενιάς σε φυσική μορφή οπότε αν θέλουμε να πάρουμε κάποιο από τα τρία παιχνίδια πρέπει να αγοράσουμε τις νέες εκδόσεις του Xbox Series X / S σε ψηφιακή μορφή ή αυτές του Xbox One για να λάβουμε τη δωρεάν ενημέρωση.119 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png