Η Capcom συνεχίζει να προσθέτει νέο περιεχόμενο στο Microsoft StoreΤο να μιλάμε για την Capcom είναι να μιλάμε για μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες βιντεοπαιχνιδιών στην ιστορία. Έχουν περάσει πολλά χρόνια που κυκλοφορούν προσθήκες στα πιο εμβληματικά έπη τους και αν αναλογιστούμε πόσο καλά το κάνουν είναι σαφές ότι το μέλλον για αυτούς είναι το λαμπρότερο.

Η τελευταία μεγάλη ανακοίνωση της Capcom ήταν, όπως σίγουρα γνωρίζετε το Street Figter 6. Προφανώς, η εταιρεία δεν επικεντρώνεται μόνο στο νέο της παιχνίδι μάχης, και όπως λέω, έχει πολλά παιχνίδια να εκμεταλλευτεί. Φαίνεται ότι η εταιρεία έχει προσθέσει "σιωπηλά" περιεχόμενο στο Microsoft Store: τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο από 70 στοιχεία.


Ως συνήθως υπεύθυνος για τον εντοπισμό αυτού του νέου περιεχομένου ήταν το προφίλ Aggionamenti Lumia το οποία γνωρίζει πάντα πολύ καλά τυχόν αλλαγές που μπορεί να συμβούν στο Microsoft Store. Στην πραγματικότητα, η δημοσίευση αυτών των πληροφοριών έχει περάσει από μια απάντηση στο Twitter σε ένα άλλο tweet από τον Φεβρουάριο, όπου ανακοίνωσαν ότι η Capcom έκανε το ίδιο όπως τώρα αν και εκείνη τη φορά χωρίς να αναφέρει λεπτομερώς τον αριθμό του νέου περιεχομένου.168 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png