Η CD Projekt επιβεβαιώνει την ανάπτυξη ενός νέου παιχνιδιού The Witcher σε U.E. 5


Το Witcher είναι ένα από τα πιο δημοφιλή και ισχυρά εμπορικά σήματα του σήμερα σε οπτικοακουστικό επίπεδο χάρη στην τριλογία των παιχνιδιών που τοποθέτησαν την CD Projekt στην πρώτη γραμμή της βιομηχανίας και τη σειρά του Netflix που πήρε το φανταστικό σύμπαν του πέρα από τα βιντεοπαιχνίδια. Μετά την τεράστια επιτυχία του The Witcher 3, υπήρχαν κάποιες αμφιβολίες ότι η πολωνική ομάδα θα συνέχιζε το franchise, αλλά τίποτα δεν θα μπορούσε να είναι πιο μακριά από την αλήθεια. Τελικά η Cd Projekt ανακοίνωσε επίσημα ότι εργάζεται ήδη σε ένα νέο παιχνίδι του The Witcher και ένα πολύ σημαντικό γεγονός, αναπτύσσεται στο Unreal Engine 5 και όχι στην ιδιοκτήτη RED Engine του στούντιο.


"Αυτή είναι μια συναρπαστική στιγμή καθώς κινούμαστε από την REDengine σε Unreal Engine 5, ξεκινώντας μια πολυετή στρατηγική συνεργασία με την Epic Games", επιβεβαιώνει η CD Projekt σε δήλωσή της. Αυτη η συνεργασία δεν καλύπτει μόνο την αδειοδότηση αλλά και την τεχνική ανάπτυξη σε Unreal Engine 5, καθώς και πιθανές μελλοντικές εκδόσεις της Unreal Engine, κατά περίπτωση. Θα συνεργαστούμε στενά με τους προγραμματιστές της Epic Games με πρωταρχικό στόχο να βοηθήσουμε στην προσαρμογή της UE σε εμπειρίες ανοιχτού κόσμου.».

Όσο για την ύπαρξη του The Witcher 4 η πολωνική ομάδα κάνει λόγο για "μια νέα ιστορία", αλλά δεν υπάρχουν πολλές περισσότερες λεπτομέρειες που μπορούν να σχολιαστούν.

"Αυτή τη στιγμή, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το παιχνίδι, όπως το χρονικό πλαίσιο ανάπτυξης ή η ημερομηνία κυκλοφορίας", λέει.

Αυτό δεν είναι επίσης το τέλος της μηχανής γραφικών από την CD Projekt, καθώς το πολωνικό στούντιο επιβεβαιώνει επίσης ότι

"η REDengine, η τεχνολογία που τροφοδοτεί το Cyberpunk 2077 θα εξακολουθεί να χρησιμοποιείται για την ανάπτυξη του επόμενου expansionτου Cyberpunk 2077".
25 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png