Η CD Projekt RED μιλάει εάν θα δούμε το Cyberpunk 2077 στο Xbox Game Pass.


Η άφιξη του Cyberpunk 2077 σε κάποια streaming υπηρεσία βιντεοπαιχνιδιών φημολογείται εδώ και καιρό από παίκτες και αναλυτές, ειδικά μετά την καταστροφική κυκλοφορία του για να ικανοποιήσει και να δημιουργήσει λίγο περισσότερες προσδοκίες. Ως αποτέλεσμα αυτού, η CD Projekt RED μιλά τώρα για την ένταξη του Cyberpunk 2077 στο Xbox Game Pass, οι οποίοι δεν αποκλείουν την άφιξη του τίτλου στην υπηρεσία.

Αυτή την εβδομάδα είχαμε υπέροχα νέα για τα έργα της πολωνικής εταιρείας. Σε αυτό το έγγραφο τόνισαν τα σχέδια που έχουν με το The Witcher, τα παιχνίδια τους σε εξέλιξη και φυσικά το Cyberpunk 2077 όπου αν και εξηγούν ότι προς το παρόν δεν σκοπεύουν να φέρουν το παιχνίδι σε streaming υπηρεσία, δεν αποκλείουν την ιδέα στο μέλλον.


Στις δηλώσεις της CD Projekt RED αναφέρονται αναλυτικά τα εξής: "Σχετικά με τη δεύτερη ερώτηση, εάν υπάρχουν πιθανές συμφωνίες με Xbox και PlayStation, έχουμε κάνει κάποιες συμφωνίες στο παρελθόν αλλά αν υπάρχουν συμμαχίες μπορούμε να μιλήσουμε μόνο σε το μέλλον και ό,τι πρόκειται να συμβεί θα ανακοινωθεί την κατάλληλη στιγμή. Δεν έχουμε τίποτα να μοιραστούμε τώρα για αυτό το θέμα ". Ξεκάθαρα λόγια από το στούντιο, που αυτή τη στιγμή επικεντρώνονται στη συνέχιση της βελτίωσης του τίτλου και στo επόμενo expansion του για το οποίο είχαμε αναφερθεί τις προηγούμενες ημέρες!

Τα περίεργα νέα έρχονται από το CD Projekt RED ότι αν και αυτή τη χρονική στιγμή η πόρτα είναι τελείως κλειστή θα μπορούσε στο εγγύς μέλλον η πόρτα να αρχίσει να ανοίγει ειδικά αφού ένα από τα εμβληματικά παιχνίδια της όπως το The Witcher 3 προϋπήρχε στην υπηρεσία. Θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα πραγματοποιηθεί, αλλά βλέποντας την καλή σχέση που υπάρχει μεταξύ της CD Projekt RED και του Xbox δεν θα ήταν έκπληξη να δούμε το Cyberpunk 2077 στο Xbox Game Pass στο μέλλον.44 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png