Η Disney και η Marvel θα κάνουν Showcase στο οποίο θα παρουσιάσουν νέα παιχνίδια.Φαίνεται ότι, τα τελευταία χρόνια, η Disney έχει επίγνωση των τεράστιων δυνατοτήτων που έχει η βιομηχανία των βιντεοπαιχνιδιών όσον αφορά την "εκμετάλλευση¨" κάποιων τίτλων και τα τεράστια κέρδη που δημιουργεί χρόνο με το χρόνο. Αυτός είναι ο λόγος που τους βλέπουμε όλο και περισσότερο να στοιχηματίζουν σε βιντεοπαιχνίδια υψηλότερου προϋπολογισμού που διοχετεύονται από μερικούς από τους μεγαλύτερους προγραμματιστές στον κλάδο, ειδικά όσον αφορά τη Marvel.

Τώρα, και πιθανώς με σκοπό να στοιχηματίσουν ακόμα πιο δυνατά από ποτέ, η Disney και η Marvel ανακοινώνουν μια εκδήλωση στην οποία θα παρουσιάσουν νέα παιχνίδια. Στην ίδια την ανακοίνωση, οι εταιρείες επιβεβαίωσαν ότι, εκτός από νέες λεπτομέρειες σχετικά με τους ήδη ανακοινωθέντες τίτλους, όπως τα Marvel's Midnight Suns και LEGO Star Wars: The Skywalker Saga, θα ανακοινωθούν και ολοκαίνουργια παιχνίδια.

Δεν έχουμε ιδέα τι μπορεί να ανακοινώσουν (σχετικά με νέα παιχνίδια)αν και δεν θα ήταν περίεργο αν υπάρχει τουλάχιστον ένα νέο παιχνίδι της Marvel ανάμεσά τους, βλέποντας πώς στοιχηματίζουν όλο και περισσότερο σε τίτλους υπερήρωων μεταξύ διαφόρων διαφορετικών προγραμματιστών.

Το event θα πραγματοποιηθεί στις 9 Σεπτεμβρίου και μπορεί να προβληθεί σε όλο τον κόσμο μέσω του Twitch , του YouTube, του Twitter ή του Facebook.

38 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png