Η EA αποφαίνεται για το θέμα μιας πιθανής εξαγοράς στούντιο.Οι τελευταίοι μήνες ήταν γεμάτοι γεγονότα από την επιχειρηματική πλευρά της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών. Όχι μόνο η Microsoft φαίνεται να προχωρά στη μεγάλη της συμφωνία με την Activision Blizzard, αλλά η Sony ολοκλήρωσε επίσης την εξαγορά της Bungie. Αυτό προκάλεσε πολλές φήμες για την εξαγορά άλλων μεγάλων εταιρειών και τώρα η EA μιλά για πιθανή εξαγορά, κάτι στο οποίο η εταιρεία δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα.

Ο Andrew Wilson, ο σημερινός Διευθύνων Σύμβουλος της Electronic Arts, αποφάσισε επιτέλους να σπάσει τη σιωπή και να καταγράψει τι συμβαίνει με τον εκδότη τον τελευταίο καιρό. Αυτή είναι μια σημαντική αλλαγή για την επίσημη στάση της εταιρείας καθώς αρνήθηκαν να μιλήσουν γι 'αυτό..

Σύμφωνα με τον Wilson, η Electronic Arts δεν θα μπορούσε «να είναι σε ισχυρότερη θέση ως ανεξάρτητη εταιρεία» από ό,τι είναι σήμερα. Αυτές οι πληροφορίες ελήφθησαν από την τελευταία πρόσκληση κερδών για το πρώτο τρίμηνο και σίγουρα θα ενισχυθούν από το γεγονός ότι τα παιχνίδια της EA ως υπηρεσία αποδεικνύονται πολύ επιτυχημένα.

Η τελευταία δήλωση του Wilson υποδηλώνει ότι οι πρόσφατες φήμες συγχώνευσης της EA με άλλη εταιρεία είναι εντελώς ψευδείς. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το σχόλιο του Wilson αφήνει αρκετό περιθώριο στην εταιρεία να κάνει σημαντικές ανακοινώσεις εξαγορών στο μέλλον.

23 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png