Η Ea ετοιμάζει παιχνίδι Iron Man.Οι φήμες αναφέρθηκαν σε αυτή τη στιγμή και επιτέλους έχουμε επίσημες λεπτομέρειες από τη Marvel και την Electronic Arts σχετικά με το πολυαναμενόμενο παιχνίδι Iron Man. Είναι ένα single player παιχνίδι δράσης-περιπέτειας τρίτου προσώπου. Η EA και συγκεκριμένα το Motive Studio και η Marvel ανακοίνωσαν επίσημα ένα νέο παιχνίδι αφιερωμένο στον Iron Man. Προς το παρόν δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το επίσημο όνομα και δεν γνωρίζουμε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τις πλατφόρμες κυκλοφορίες. Υποστηρίζεται ότι αυτό είναι το πρώτο από τα πολλά νέα παιχνίδια.Μέσα από μια ανάρτηση ιστολογίου, υποστηρίχθηκε ότι πρόκειται για ένα single player παιχνίδι «action adventure» τρίτου προσώπου. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε "πρώιμο στάδιο ανάπτυξης", οπότε δεν πιστεύουμε ότι το Iron Man θα κυκλοφορήσει σύντομα. "Το παιχνίδι βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη φάση της προπαραγωγής και θα έχουμε περισσότερες ενημερώσεις καθώς προχωράμε στην ανάπτυξη."

Η ομάδα που εργάζεται στο Iron Man έχει επικεφαλής τον Olivier Proulx, ο οποίος έχει δουλέψει σε παιχνίδια της Marvel, όπως το Marvel's Guardians of the Galaxy. Η ιστορία θα είναι πρωτότυπη και «χτισμένη στην πλούσια ιστορία του Iron Man, διοχετεύοντας την πολυπλοκότητα, το χάρισμα και τη δημιουργική ιδιοφυΐα του Tony Stark και επιτρέποντας στους παίκτες να βιώσουν την αίσθηση του να μπαίνουν πραγματικά στα παπούτσια του Iron Man».


«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την ταλαντούχα ομάδα του Motive Studio για να σας φέρουμε το πρωτότυπο όραμά τους για έναν από τους πιο σημαντικούς, ισχυρούς και αγαπημένους χαρακτήρες της Marvel», δήλωσε ο Bill Rosemann, Αντιπρόεδρος και Δημιουργικός Διευθυντής της Marvel Games. "Η τεχνογνωσία του στη δημιουργία παγκόσμιων ψυχαγωγικών κόσμων και του συναρπαστικού παιχνιδιού, σε συνδυασμό με το γνήσιο πάθος του για το εικονίδιο του πολεμικού πλοίου θα τροφοδοτήσουν την προσπάθειά μας να δώσουμε ένα γράμμα αγάπης σε έναν θρυλικό ήρωα με τη μορφή του απόλυτου παιχνιδιού Iron Man."

«Είναι τιμή και προνόμιο να έχω την ευκαιρία να δημιουργήσω ένα παιχνίδι βασισμένο σε έναν από τους πιο εμβληματικούς υπερήρωες της ψυχαγωγίας σήμερα», δήλωσε ο εκτελεστικός παραγωγός Olivier Proulx. «Έχουμε μια μεγάλη ευκαιρία να δημιουργήσουμε μια νέα και μοναδική ιστορία . Η Marvel μας ενθαρρύνει να δημιουργήσουμε κάτι νέο. Έχουμε μεγάλη ελευθερία, κάτι που είναι μεγάλη έμπνευση για την ομάδα».15 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png