Η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί στις αρχές του 2023Η EA αποκάλυψε τα σχέδιά της για το επόμενο οικονομικό έτος και φαίνεται ότι η σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα απροειδοποίητα παιχνίδια που θα φτάσουν το τέταρτο τρίμηνο του 2023. Αυτά τα παιχνίδια έχουν καταχωρηθεί στην ενότητα "Τ4" της παρουσίασής τους, όλοι μεταμφιεσμένοι με διάφορες κωδικές ονομασίες. Στη σειρά περιλαμβάνονται ένα "Major IP" και ένα "Remake, καθώς και ένας "Title Partner" και ένα "Sports Game". Η EA διευκρινίζει ότι όλοι αυτοί οι τίτλοι δεν έχουν "αποκαλυφθούν δημόσια" εξ ου και οι κωδικές ονομασίες.

Χάρη σε αρκετές διαρροές γνωρίζουμε ότι η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί και ότι ένας από αυτούς τους τίτλους είναι το Star Wars Jedi: Fallen Order 2, το οποίο πρέπει να είναι το χειρότερο μυστικό της βιομηχανίας βιντεοπαιχνιδιών αυτή τη στιγμή. Ο ειδικός του κλάδου Jeff Grubb ισχυρίστηκε πρόσφατα ότι ο τίτλος θα κυκλοφορούσε το 2023 και θα κυκλοφορούσε αποκλειστικά για PC και κονσόλες επόμενης γενιάς.

Η σημερινή είδηση ότι η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί, ένα εκ των οποίων είναι ένας "coop τίτλος" σίγουρα επιβεβαιώνουν τους ισχυρισμούς του Grubb. Ένα από τα πιο περίεργα μέρη της διαφάνειας είναι ότι η EA προφανώς έχει σχέδια να κυκλοφορήσει ένα "Remake" το 2023 αν και δεν κατονομάζει το τι ακριβώς πρόκειται. Η Motive Studios ανακοίνωσε πρόσφατα ότι το επερχόμενο Dead Space Remake θα κυκλοφορήσει στις αρχές του 2023, κάτι στο οποίο μάλλον αναφέρεται η EA.

Όσο για την "κύρια IP" και το "αθλητικό παιχνίδι", εκεί είναι που οι εικασίες γίνονται λίγο πιο περίπλοκες. Η "κύρια IP" θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε, αλλά υπάρχει πιθανότητα να είναι το αναμενόμενο reboot του Skate. Ο Tom Henderson πιστεύει ότι ο αθλητικός τίτλος θα είναι ένα νέο παιχνίδι ποδοσφαίρου κολεγίου από την EA αλλά αυτό δεν επιβεβαιώνεται. Συνολικά, υπάρχουν καλά νέα στην ανακοίνωση ότι η EA σχεδιάζει να κυκλοφορήσει τέσσερα παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί.


48 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png