Η EA υποστηρίζει την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.Για τον διευθύνοντα σύμβουλο της EA Andrew Wilson, η γενική αβεβαιότητα που έχει προκύψει για το μέλλον του Call of Duty μπορεί να αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία για το Battlefield, υποστηρίζοντας ότι το ζήτημα της αποκλειστικότητας θα μπορούσε να είναι καθοριστικό. Η σύγκριση του Wilson επικεντρώνεται ακριβώς στην πιθανότητα το Call of Duty να γίνει αποκλειστικό Xbox με την εξαγορά της Activision Blizzard, αν και αυτή η υπόθεση συνεχίζει να διαψεύδεται από τη Microsoft. Στην πράξη, το γεγονός ότι η σειρά της Activision είναι συνδεδεμένη με μερικές συγκεκριμένες πλατφόρμες μπορεί να τη φέρει σε μειονεκτική θέση σε σύγκριση με την cross-platform προσέγγιση του Battlefield, σύμφωνα με τον CEO της EA.
Στην ίδια ανακοίνωση στην οποία ο Wilson παραδέχτηκε ότι τα δύο τελευταία κεφάλαια του Battlefield ήταν κατώτερα των προσδοκιών όπου αναφέρθηκε επίσης στον άμεσο ανταγωνιστή στην αγορά ισχυριζόμενος ότι θέλει να εξερευνήσει το κλίμα αβεβαιότητας για το μέλλον της σειράς το οποίο μπορεί να δημιουργηθεί. με την εξαγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft.


«Σε έναν κόσμο όπου βλέπουμε τόσες πολλές ερωτήσεις σχετικά με το μέλλον του Call of Duty σε ποιες πλατφόρμες μπορεί να το έχουν και σε ποιες πλατφόρμες να μην το έχουν ή να είναι ανεξάρτητο από πλατφόρμα και πλήρως cross-platform, νομίζω ότι αυτή είναι μια φανταστική ευκαιρία για το Battlefield.» είπε ο Wilson.


Προφανώς, είναι θέμα στοιχηματός πρώτα από όλα στα χαρακτηριστικά του τίτλου και στα πλεονεκτήματα της επιλογής του γεγονότος ότι είναι ένα multi platform παιχνίδι αλλά η άμεση αναφορά στις αντιξοότητες του ανταγωνισμού είναι περίεργη, καθώς θεωρείται θετικό στοιχείο για την επιτυχία του παιχνιδιού.

Η αναφορά είναι προφανώς στο ερώτημα της πιθανής αποκλειστικότητας του Call of Duty σε Xbox και PC, το οποίο ενθουσιάζει λίγο πολύ ολόκληρη την αγορά βιντεοπαιχνιδιών καθώς βρίσκεται στο επίκεντρο των καταγγελιών της Sony κατά της εξαγοράς της Activision Blizzard από τη Microsoft.38 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png