Η early access του Stalker 2 ίσως είναι κοντά!Η επιστροφή του franchise STALKER ήταν μια από τις σπουδαίες ανακοινώσεις που έκανε η Microsoft πριν από μερικά χρόνια, με την επιβεβαίωση ότι η δεύτερη αριθμημένη δόση του franchise όχι μόνο θα έφτανε στις κονσόλες Xbox, αλλά θα κυκλοφορούσε και στο Xbox Game Pass. Παρόλο που ο τίτλος είχε προγραμματιστεί να φτάσει φέτος, ο πόλεμος στην Ουκρανία προκάλεσε μια ακαθόριστη καθυστέρηση μέχρι το 2023, αν και τώρα φαίνεται να υπάρχει μια σημαντική είδηση γι 'αυτό.


Όπως κατέστη δυνατό να γνωρίζουμε χάρη στην περιγραφή του παιχνιδιού στις διαφορετικές εκδόσεις του μέσω της σελίδας Humble Bundle το STALKER 2 θα μπορούσε να φτάσει ως πρώιμη πρόσβαση, κάτι που θα σήμαινε πιθανώς μια πρώιμη κυκλοφορία αυτού που θα περιμέναμε αν έφτανε στην τελική του εκδοχή.


Όπως μπορούμε να διαβάσουμε στην περιγραφή του τίτλου "Αυτή τη στιγμή το Steam Early Access είναι ένα ημιτελές παιχνίδι και μπορεί ή όχι να αλλάξει σημαντικά κατά την ανάπτυξή του. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Steam Early Access, επισκεφτείτε τις Συχνές ερωτήσεις για την πρώιμη πρόσβαση στο Steam.»

Αυτό έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις σε κοινότητες όπως το Reddit η πιθανότητα να φτάσει το STALKER 2 σαν early access. Ωστόσο, υπάρχει και μια άλλη πιθανότητα, και αυτή είναι ότι η σελίδα Humble Bundle ανέφερε λανθασμένα αυτό το μήνυμα στην περιγραφή του παιχνιδιού. Προς το παρόν, το μόνο που γνωρίζουμε με βεβαιότητα είναι ότι η Microsoft έχει αρχίσει να επιστρέφει τα χρήματα που καταβλήθηκαν για τις προπαραγγελίες κάτι για το οποίο έχουν ήδη μιλήσει οι προγραμματιστές, καθώς επιβεβαίωσαν ότι αυτό γίνεται γιατί δεν υπάρχει συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας. Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε για να μάθουμε αν το παιχνίδι θα φτάσει τελικά σε πλήρη έκδοση ή ως early access.23 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png