Η Eidos Montreal εργάζεται σε ένα νέο IP που δεν είναι το Deus Ex.Πριν λίγο καιρό είδαμε πώς η Square Enix απαλλάχθηκε από αρκετά από τα πιο διάσημα στούντιο και IP της, αφήνοντάς τα προς πώληση (κάτι που έχει ήδη εκμεταλλευτεί η εταιρεία Embracer Group ). Μετά από αυτό, πολλοί χρήστες ζητούν από την Eidos Montreal να επαναφέρει στη ζωή το κλασικό franchise Deus Ex, αλλά φαίνεται ότι αυτό δεν θα συμβεί βραχυπρόθεσμα, καθώς η Eidos Montreal ίσως εργάζεται σε μια νέα IP που δεν είναι ρο Deus Ex .

Αυτός που έδωσε αυτές τις πληροφορίες ήταν ο διάσημος δημοσιογράφος Jason Schreier, ο οποίος πρότεινε στους θαυμαστές του franchise με πρωταγωνιστή τον Adam Jensen να διατηρήσουν τις προσδοκίες τους χαμηλές, καθώς αυτή τη στιγμή η Eidos Montreal ίσως εργάζεται σε μια νέα IP αρα μια νέα δόση του Deus Ex θα χρειαστεί αρκετό καιρό να έρθει .

Το στούντιο μας έχει δείξει σε περισσότερες από μία περιπτώσεις ότι είναι ικανό να δημιουργήσει πραγματικά εξαιρετικά παιχνίδια και τώρα, χάρη στην ελευθερία που απολαμβάνει το στούντιο, θα μπορούμε να δούμε τι θα δημιουργήσουν. Ελπίζουμε μόνο να έχουν την ίδια ποιότητα που είδαμε στο Guardians of the Galaxy της Marvel και στα δύο Deus Ex .


17 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png