Η Forge mode του Halo Infinite θα είναι κάτι που δεν θα έχουμε ξαναδεί.Παρά τις τελευταίες επικρίσεις που δέχεται η 343 Industries για την καθυστέρηση κυκλοφορίας νέου περιεχομένου για το Halo Infinite δεν κρύβουν και δεν αιτιολογούν τις καθυστερήσεις που έχει υποστεί για παράδειγμα η Forge mode ή τo co op campaign. Σε αυτή την περίπτωση η ομάδα δεν είναι ευχαριστημένη που δεν μας τα έφερε στο τέλος του έτους αλλά το αναμενόμενο Forge mode σύμφωνα με την 343 Industries θέλει να μας δώσει ένα πραγματικό άλμα γενεών σε σύγκριση με αυτό που έχουμε δει σε προηγούμενες δόσεις του έπους.


Η Forge mode είναι μια από τις πιο αγαπημένες από την κοινότητα των παικτών γιατί η φαντασία και το έργο που βάζει η κοινότητα σε αυτή τη λειτουργία είναι αξιέπαινη επειδή αναμένεται ότι όπως εξήγησαν οι ίδιοι, η νέα έκδοση της δημιουργίας χαρτών θα είναι κάτι επαναστατικό για το οποίο αξίζει να περιμένετε.Μας ράγισε την καρδιά ότι δεν μπορούσαμε να κυκλοφορήσουμε το Forge μαζί με το υπόλοιπο περιεχόμενο του Infinite, αλλά για να βεβαιωθούμε ότι ανταποκρίνεται στο επίπεδο που έχουμε ορίσει προτιμήσαμε να μην το διαθέσουμε μαζί με το άλλο περιεχόμενο στο τέλος του περασμένου έτους.
Η νέα έκδοση του Forge θα είναι ένα πραγματικό άλμα γενεών όσον αφορά τη χωρητικότητα και το περιεχόμενο, θα περιλαμβάνει πολλά από τα πιο ζητούμενα χαρακτηριστικά της κοινότητας. Με το νέο Halo Infinite Forge θα μπορείτε να δημιουργήσετε πιο εντυπωσιακές εμπειρίες.
Θα αναπτυχθεί και θα μεγαλώσει με την πάροδο του χρόνου με σημαντικές ενημερώσεις που θα επεκτείνουν περαιτέρω τις δημιουργικές σας δυνατότητες. Πιστέψτε μας, θα αξίζει πραγματικά να περιμένουμε το νέο Forge.

Οι προσδοκίες που έχουν θέσει όπως λένε για την ανανεωμένη λειτουργία του Forge φαίνονται μέγιστες και μιλάμε για κάτι που θα επεκταθεί και θα αυξηθεί με την πάροδο του χρόνου, οπότε προς το παρόν, πρέπει μόνο να περιμένουμε την άφιξή του για να δούμε πόσο μακριά πηγαίνει η ευελιξία που εξηγεί η 343.

49 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png