Η Google εργάζεται για να φέρει τα παιχνίδια των Windows στο Stadia.Φαίνεται ότι, σε αντίθεση με τις τελευταίες φήμες ότι η Google προσπαθούσε να κλείσει την υπηρεσία streaming, η εταιρεία θα ήθελε να επεκτείνει τον κατάλογό της με έναν μάλλον περίεργο τρόπο.

Η Google ίσως εργάζεται για να φέρει τα παιχνίδια των Windows στο Stadia. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Stadia λειτουργεί μέσω linux, το οποίο περιορίζει και περιπλέκει το έργο των προγραμματιστών σε μεγάλο βαθμό όταν πρόκειται για τη μεταφορά παιχνιδιών στην πλατφόρμα streaming. Τώρα, όπως σχολιάστηκε από το The Verge η Google θα ήταν έτοιμος να αποκαλύψει έναν emulator των Windows για την πλατφόρμα.

Αυτός ο emulator θα τους επιτρέψει να μεταφέρουν τα παιχνίδια των Windows στο Stadia με απλό τρόπο επιτρέποντάς σας να αυξήσετε τον κατάλογο της πλατφόρμας και διευκολύνοντας το έργο των προγραμματιστών. Όπως σχολιάζουν επίσης από τον ιστό, η Google ίσως ανακοινώσει αυτόν τον emulator την επόμενη εβδομάδα στην εκδήλωση Google for Games Developer Summit.

Το Google Stadia έχει υποστεί πολλά προβλήματα από την έναρξή του. Από έναν υπερβολικά περιορισμένο κατάλογο παιχνιδιών (ο οποίος θα μπορούσε να μετριαστεί χάρη στον emulator των Windows) έως ορισμένες πολιτικές τιμολόγησης που έχουν επικριθεί πολύ, η υπηρεσία δεν είναι και ιδιαίτερα επιτυχημένη. Αν προσθέσουμε σε αυτό μερικές μάλλον ατυχείς δηλώσεις από ορισμένους από τους διαχειριστές της η Google έχει να καλύψει πολύ δρόμο μπροστά της για να μπορέσει να φέρει σε σωστή πορεία το Stadia.

28 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png