Η GSC Game World είναι έτοιμη να αλλάξει χώρα για να ολοκληρώσει το Stalker 2.Σύμφωνα με τον Τσέχο δημοσιογράφο βιντεοπαιχνιδιών Pavel Dobrovsky, η GSC Game World θα μετακομίσει στην Τσεχική Δημοκρατία για να συνεχίσει να εργάζεται στο STALKER 2: Heart of Chornobyl, αφήνοντας έτσι την Ουκρανία, όπου ο πόλεμος κατέστησε αδύνατη τη δουλειά. Λαμβάνοντας υπόψη ότι η GSC Game World εδρεύει στο Κίεβο αυτό δεν είναι μια μη ρεαλιστική προοπτική.


Η φήμη ενισχύθηκε από την επιβεβαίωση που έλαβε από διάφορες πηγές η τσέχικη εφημερίδα βιντεοπαιχνιδιών Vortex η οποία πρόσθεσε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει. Προφανώς η GSC Game World ήταν επίσης έτοιμη να ξεκινήσει τις εργασίες για ένα νέο Cossaks, το επόμενο έργο μετά το STALKER 2: Heart of Chornobyl.


Σύμφωνα με τον αρχισυντάκτη της Vortex Jiří Bigas, υπάρχουν αρκετά στούντιο ανάπτυξης, καθώς και μεμονωμένοι προγραμματιστές, που πρόκειται να μεταναστεύσουν από την Ουκρανία στην Τσεχική Δημοκρατία.


Η εικόνα που παρουσιάζουν αυτές οι φωνές δεν είναι καθόλου εξωπραγματική. Η Ουκρανία είναι μια χώρα σε πόλεμο και είναι αδύνατο να διασφαλιστεί η ασφάλεια των εργαζομένων, και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πολλές εταιρείες μεταναστεύουν σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.


37 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png