Η id Software εργάζεται ήδη για την επόμενη μεγάλη αποκλειστικότητα τηςΗ QuakeCon 2022 ξεκίνησε χθες και υπάρχουν ήδη αρκετά νέα από αυτό το πολυαναμενόμενο γεγονός. Για να ξεκινήσουμε τα πράγματα, είδαμε ένα νέο κύμα παιχνιδιών να προσγειώνεται στο PC Game Pass . αλλά χωρίς αμφιβολία ένα από τα σπουδαία νέα μας ήρθε από το χέρι της id Software.

Και είναι ότι κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Marty Stratton επιβεβαίωσε αυτό που ήταν ήδη ανοιχτό μυστικό, και αυτό είναι ότι η id Software είναι αυτή τη στιγμή βυθισμένη στην ανάπτυξη του επόμενου μεγάλου παιχνιδιού της.


Η ομάδα της Id εργάζεται σκληρά για το επόμενο μεγάλο μας παιχνίδι… αν και δεν είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε αυτές τις λεπτομέρειες ακόμα…

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο τελευταίος τίτλος που κυκλοφόρησε η id Software ήταν το υπέροχο DOOM Eternal, ένα παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2020 αλλά ήταν αναμενόμενο ότι το στούντιο αργά ή γρήγορα θα ανακοίνωνε τον επόμενο μεγάλο του τίτλο. Προς το παρόν, γνωρίζουμε μόνο ότι το στούντιο εργάζεται για την ανάπτυξη αυτού του νέου παιχνιδιού, αλλά προς το παρόν δεν έχουν αποκαλυφθεί περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό.

Θα πρέπει ακόμα να περιμένουμε μελλοντικές δηλώσεις για να μάθουμε περισσότερα για αυτόν τον νέο τίτλο.

42 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png