Η Infinity Ward ίσως εργάζεται σε έναν "ανταγωνιστή" του Destiny.Τον Ιούνιο, δημοσιεύτηκε μια φήμη στο επίσημο subreddit του Call of Duty ότι η Infinity Ward προσλάμβανε κόσμο για να κάνει ένα open-world roleplaying . Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα ένα νέο tweet από το @RalphsValve, έναν φημολογούμενο λογαριασμό που σχετίζεται με το Activison, ισχυρίστηκε ότι ένα νέο παιχνίδι απο την Infinity Ward που μοιάζει με Destiny είναι στα σκαριά.

Το παιχνίδι, το οποίο φέρεται να περιλαμβάνει αρκετούς βετεράνους της BioWare, σηματοδοτεί μια τεράστια αλλαγή για την Infinity Ward, το οποίο την τελευταία δεκαετία ήταν μέρος της τριάδας των προγραμματιστών του Call of Duty που συνεργάζονται με την Activision για την κυκλοφορία του franchise κάθε χρόνο.

Το tweet του @RalphsValve είναι ακόμη πιο αξιοσημείωτο δηλώνοντας ότι η ετήσια κυκλοφορία του Call of Duty θα καθυστερούσε και το παιχνίδι έχει προγραμματιστεί για το 4ο τρίμηνο του 2024. Αυτό κάνει μια μεγάλη υπόθεση για την Activision Blizzard και την εξαγορά της από τη Microsoft, αν και πολλοί άνθρωποι έχουν ήδη εικασίες για το τι θα συνέβαινε στο Call of Duty με ένα νέο χέρι στο τιμόνι.Ενώ η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει τίποτα σχετικά με το πρόγραμμα κυκλοφορίας του Call of Duty μάλλον η Infinity Ward μπορεί να κατευθύνεται προς μια νέα κατεύθυνση. Φυσικά, δεν γνωρίζουμε καν τίποτα για αυτό το παιχνίδι Infinity Ward που μοιάζει με Destiny εκτός από αυτήν την περιγραφή. Φυσικά εάν αυτό αληθεύει τότε βλέπουμε πως η Infinity Ward ποντάρει σε νέα μονοπάτια.

Το Destiny της Bungie, λάνσαρε ένα νέο είδος και παρέμεινε στην κορυφή, ακόμη και όταν άλλοι προσπάθησαν να το "αντιγράψουν". Ενώ το The Division της Ubisoft αποδείχθηκε δημοφιλές, δεν έφτασε ποτέ το Destiny.

Λαμβάνοντας υπόψη το υπέροχο ιστορικό της Infinity Ward με shooters πρώτου προσώπου αν όντως κάνουν ένα παιχνίδι ανοιχτού κόσμου σε στυλ Destiny θα περιμένουμε ότι θα είναι ένας συμπαγής τίτλος και θα δείξει τι μπορεί να κάνει το στούντιο εκτός του χωρίς το Call of Duty. Μέχρι τότε, θα πρέπει να περιμένουμε και να δούμε αν θα βγει κάτι πραγματικά για αυτό το υποτιθέμενο νέο παιχνίδι.24 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png