Η Kojima Productions δημοσιεύει μια εικόνα! Ίσως απο το νέο του παιχνίδι!Η Kojima Productions λίγες ώρες πριν από την έναρξη του Tokyo Game Show 2022, δημοσίευσε μια μυστηριώδη εικόνα που προκαλεί το δίκτυο να συζητά πολύ αυτές τις ώρες, καθώς μπορεί να παρέχει ενδείξεις για το επόμενο έργο του Hideo Kojima.

Η εικόνα, την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο "Dungeon" του Tokyo Game Show 2022 VR event, στο οποίο συμμετέχει και η Kojima Productions, ακριβώς πίσω από ένα εικονικό μοντέλο της μασκότ Ludens. Όταν αλληλεπιδράτε μαζί του, κατευθύνεστε σε μια σελίδα στον επίσημο ιστότοπο της Kojima Productions όπου υπάρχει η ίδια σκηνή, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες. Αργότερα, η εικόνα κοινοποιήθηκε επίσης στο Twitter από τον Geoff Keighley.Όπως μπορούμε να δούμε, η εικόνα δείχνει το σκοτεινό πρόσωπο μιας γυναίκας, συνοδευόμενο από τις λέξεις "Who am I?" ("Ποιος είμαι;") Και παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα νέο λογότυπο το οποίο φαίνεται να σχετίζεται με μια νέο δουλεία του. Άραγε Θα μπορούσε να είναι το Overdose , ο νέος αποκλειστικός τρόμος του Xbox που φημολογείται ότι θα έχει την ηθοποιό Margaret Qualley (και έτσι το πρόσωπο θα μπορούσε να είναι δικό της).

Σίγουρα είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουμε σε συμπέρασμα. Η Kojima Productions, μεταξύ άλλων, επιβεβαίωσε με ένα tweet που δημοσιεύτηκε πριν από λίγες ώρες ότι δεν θα παρουσιάσει κανένα παιχνίδι κατά τη διάρκεια του Tokyo Game Show, οπότε για να μάθουμε την αλήθεια μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε αρκετούς μήνες.73 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png