Η Microsoft ίσως αποκτήσει κάποιο κινηματογραφικό στούντιο.
Γνωρίζουμε ότι η Microsoft εισέρχεται στον κόσμο των σειρών με τη σειρά Halo και τη σειρά Fallout αλλά φαίνεται ότι η Microsoft θέλει να προχωρήσει πολύ περισσότερο αντί να αδειοδοτεί απλώς τα franchise της σε παραγωγούς όπως η Paramount και η Amazon για να είναι υπεύθυνα για τις παραγωγές.


Σύμφωνα με τον Nick, σε μια συνέντευξη xboxEra, λέει ότι η Microsoft μπορεί να ψάχνει για κινηματογραφικά στούντιο εκτός μόνο από παιχνίδια. Η απόκτηση θα συμβάλει επίσης στη διατήρηση του δημιουργικού ελέγχου των προσαρμογών των franchises της. Φυσικά αγορές όπως αυτό έχει πάντα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, και αυτά είναι τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα που είπε ο Nick:


Πλεονεκτήματα:


  • Η αγορά στούντιο μπορεί να βοηθήσει να φέρει το δημιουργικό έλεγχο των προσαρμογών στο σπίτι. Η Hasbro αγόρασε την κινηματογραφική και μουσική εταιρεία Eone εν μέρει για το λόγο αυτό.

  • Η δημιουργική σκηνή κλονίζεται. Αν και είναι απίθανο ένα "Xbox Movies Pass" να μπορεί να ανταγωνιστεί το Netflix, την Amazon κ.λπ., είναι πιθανό να έχουν μια προσέγγιση με επίκεντρο την ποιότητα, με την τηλεόραση και τις ταινίες να καλύπτουν πρόσθετα κενά για το Game Pass και μια καλή επιπλέον προσφορά.

  • Η Ms ίσως δεν έφτασε αργά σε αυτό το κομμάτι. Ίσως είναι καλύτερα να αγοράσει τώρα, που η αγορά μόλις αρχίζει να θερμαίνεται σε αυτό τον τομέα.

  • Εάν αγοράσουν ένα στούντιο με σημαντική IP και δυνατότητες παιχνιδιού, υπάρχουν πολλές συνέργειες εκεί. Φαντάσου να αγοράσουν την Paramount.. Θα έχει και την άδεια για παιχνίδια Star Trek .

Μειονεκτήματα:


  • Η Ms το έχει ήδη προσπαθήσει, και είχε πάει τρομερά λάθος, με την γνωστή σε όλους φράση "TV TV TV".

  • Η κινηματογραφική αγορά είναι ήδη αρκετά δύσκολη, ίσως είναι καλύτερα να είναι το "HBO του κόσμου των videogames".

  • Το κόστος ενός κινηματογραφικού στούντιο είναι πιθανό να είναι πιο ακριβό από τα αντίστοιχα των videogames.

  • Η συμφωνία της Amazon MGM φαίνεται να έχει ελεγχθεί εξονυχιστικά από την FTC (αν και αυτό είναι ένα μικρό πρόβλημα δεδομένης της ελάχιστης παρουσίας της κας εκεί).

  • Η τεχνολογία και ο κινηματογράφος έχουν μια ενδιαφέρουσα σχέση που δεν είναι πάντα ομαλή. Απλά παρακολουθήστε AT&T ή AOL με την Warner.

Τέλος πάντων αυτό παραμένει μια φήμη και δεν είναι βέβαιο ότι η Ms θα αγοράσει κάτι που σχετίζεται με την κινηματογραφική βιομηχανία.

49 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png