Η Microsoft ίσως πλήρωσε για "προτεραιότητα σε Chip" για να αυξήσει το απόθεμα του Xbox.Βλέπουμε το απόθεμα του Xbox Series S και ιδιαίτερα των κονσολών Xbox Series X να συνεχίζουν να γίνονται πιο άφθονα τους τελευταίους έξι μήνες περίπου, κυρίως στο τέλος του 2021 και φαίνεται ότι υπάρχει ένας καλός λόγος για αυτό.

Σύμφωνα με τους ανθρώπους στο XboxEra podcast η Microsoft έκανε πραγματικά μια συμφωνία για να πάρει "προτεραιότητα στα τσιπ" για το Xbox Series X και το S πέρυσι, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα τη μεγαλύτερη διαθεσιμότητα κόνσολών (ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο) πιο κοντά στα Χριστούγεννα.


Γύρω στον Απρίλιο [πέρυσι], έλαβα ένα DM που λέει ότι η Microsoft θα έχει πολλές κονσόλες διαθέσιμες αυτό το φθινόπωρο. Και το έκαναν στο τέλος, έτσι δεν είναι;

Η Microsoft πλήρωσε για προτεραιότητα στα τσιπ από τα εργοστάσια, γι 'αυτό είδαμε πολλά περισσότερα και εξακολουθούμε να βλέπουμε τώρα πολύ περισσότερα αποθέματα Xbox ... για μένα, είναι μια έξυπνη επένδυση.

Στα τέλη του περασμένου έτους, η Microsoft ξεκίνησε με επιτυχία το Halo Infinite Special Edition Xbox Series X και η αύξηση των αποθεμάτων της τυπικής έκδοσης οδήγησε στην καταγραφή των πωλήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου τον Δεκέμβριο, ξεπερνώντας ακόμη και τον μήνα κυκλοφορίας όσον αφορά τις μονάδες που πωλήθηκαν.

Εν τω μεταξύ, ακόμη και πρόσφατα, το Xbox Series X και το S ήταν οι κορυφαίες κονσόλες στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Μάρτιο του 2022, με το Nintendo Switch και το PlayStation 5 να υστερούν. Εάν οι φήμες είναι αληθινές, φαίνεται ότι η στρατηγική αποδίδει καρπούς για τη Microsoft.

115 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png