Η Microsoft ανακοινώνει νέα στρατηγική για την αύξηση των πωλήσεων του Xbox στη Γερμανία.Το Xbox έχει εξαιρετική απόδοση και γενικά οι θαυμαστές το λάτρεψαν. Οι πωλήσεις κονσόλας αυξάνονται συνεχώς και η Microsoft αναπτύσσει πάντα όλο και καλύτερες στρατηγικές για να αυξήσει αυτές τις πωλήσεις. Τον Φεβρουάριο, για πρώτη φορά στην ιστορία, το Xbox πούλησε περισσότερα από το PlayStation στην αγορά της Ευρωπαϊκής Ένωσης, σύμφωνα με στοιχεία του GamesIndustry.biz. Ωστόσο, οι πωλήσεις εξακολουθούν να υποφέρουν πολύ σε ορισμένες χώρες της ΕΕ, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας. Η Γερμανία είναι μια από τις μεγάλες αγορές για την ΕΕ και η Microsoft προφανώς χρησιμοποιεί μια μοναδική στρατηγική για να κερδίσει περισσότερους πελάτες.

Αυτή την εβδομάδα, η Microsoft, σε συνεργασία με το GameStop, ανακοίνωσε ότι οι άνθρωποι στη Γερμανία θα λάβουν ένα νέο Xbox Series S σε αντάλλαγμα για την παλιά τους κονσόλα Xbox ή άλλες κονσόλες με κάποιο επιπλέον κόστος. Η προσφορά είναι για την περίοδο του Πάσχα και θα διαρκέσει από τις 8 Απριλίου έως τις 5 Μαΐου. Αρχικά, μπορεί να φαίνεται καλή συμφωνία για τον κόσμο να αποκτήσει ένα νέο Xbox Series S, αλλά είναι πολύ περισσότερο.

Για το Xbox One X, οι παίκτες θα πληρώσουν 49 € (250 €), αλλά για ένα PlayStation 4, χρειάζονται επίσης μόνο 19 € (97 $) για να αποκτήσουν ένα νέο Xbox Series S. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι η συμβατότητα της Sony με τα νέα της παιχνίδια και οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να παίξουν επερχόμενα παιχνίδια στο PlayStation 4. Συνολικά, οι παίκτες είναι εξαιρετικά θετικοί σχετικά με τη συμφωνία Microsoft και GameStop και ορισμένοι από αυτούς είναι πρόθυμοι να αναβαθμίσουν τις παλιές τους κονσόλες.


Φυσικά, η υποτιθέμενη στρατηγική της Microsoft είναι να κερδίσει περισσότερους παίκτες για να ενταχθούν στο Team Green. Η Γερμανία έχει παραμελήσει λίγο τις κονσόλες Xbox στο παρελθόν, μαζί με ορισμένες άλλες χώρες, και η εταιρεία χρειάζεται μια ειδική ώθηση για τις κονσόλες Xbox στη γερμανική αγορά. Αυτή η στρατηγική που δίνει στους παίκτες την ευκαιρία να πάρουν στα χέρια τους τις φθηνές κονσόλες Xbox Series S με αντάλλαγμα τις παλιές τους κονσόλες, ακόμη και το PlayStation, μπορεί κάλλιστα να είναι το εισιτήριο της Microsoft για να αυξήσει τις πωλήσεις τους στη Γερμανία.133 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png