Η Microsoft δεν θα αυξήσει την τιμή του Xbox Series X|S.Σήμερα, οι λάτρεις του Playstation και η βιομηχανία των videogames γενικότερα αιφνιδιάστηκαν από την άνοδο των τιμών του PlayStation 5 σε πολλές μεγάλες αγορές. Οι αυξήσεις των τιμών φτάνουν το 20% ή περισσότερο σε ορισμένες περιοχές. Η εταιρεία κατηγόρησε τον πληθωρισμό και τα προβλήματα στην παγκόσμια οικονομία για αυτό το κατόρθωμα.

Από την άλλη, όλοι γνώριζαν αν η Microsoft θα ακολουθήσει αυτόν τον δρόμο με τα Xbox Series X και Xbox Series S. Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία Redmond, σε αντίθεση με τη γενιά του Xbox One, έχει κερδίσει πολύ έδαφος, μεταξύ άλλων Ιαπωνία! Έτσι θα ήταν δυνατό και η πράσινη πλευρά να ακολουθήσει αυτό το μονοπάτι και να αποφασίσει να αυξήσει τις αξίες της.

Ευτυχώς, σε μια δήλωση στο Windows Central, ένας εκπρόσωπος της Microsoft επιβεβαίωσε ότι δεν υπάρχουν σχέδια για αύξηση της τιμής του Xbox Series X ή του Xbox Series S , επαναλαμβάνοντας ότι θα παραμείνουν στα βασικά RRP τους σε διάφορα νομίσματα, συμπεριλαμβανομένων των USD, GBP. και ευρώ.


«Αξιολογούμε συνεχώς την επιχείρησή μας για να παρέχουμε στους θαυμαστές μας εξαιρετικές επιλογές gaming. Το MSRP του Xbox Series S παραμένει στα $299 (£250,300) και το Xbox Series X είναι $499 (£450,500).»

Φυσικά, αυτό δεν αποτελεί εγγύηση ότι δεν θα δούμε ποτέ αύξηση της τιμής στις κονσόλες της Microsoft, αλλά εξακολουθεί να αποτελεί σπουδαίο σημάδι για την εταιρεία να συνεχίσει να προσφέρει, εκτός από εξαιρετικές υπηρεσίες, κονσόλες σε πιο ελκυστικές τιμές για τους πελάτες της.

58 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png