Η Microsoft εργάζεται σε πιο ενεργειακά αποδοτικά τσιπ σύμφωνα με τον Brad SamsΗ Microsoft εργάζεται σε μια αναθεώρηση του Xbox Series X, το εξοπλίζει με έναν μικρότερο, πιο ενεργειακά αποδοτικό επεξεργαστή, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Brad Sams. Αυτό δεν θα εγγυηθεί καμία διακύμανση στην απόδοση του παιχνιδιού, αλλά θα χρησιμεύσει κυρίως στη μείωση του κόστους παραγωγής, μια κοινή πρακτική κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας κονσόλας.


Η Microsoft εργάζεται πάντα σε hardware reviews. Η κονσόλα κυκλοφορεί στην αγορά για 18 μήνες ή περισσότερο αλλά η έκδοση που ξεκίνησε να κατασκευάζετε είναι πιθανώς τουλάχιστον 12-14 μήνες νωρίτερα. Στον κόσμο της τεχνολογίας είναι ένα σχέδιο. μια ημερομηνία

όπως αναφέρει ο Sams στο τελευταίο του βίντεο στο YouTube, εξηγώντας ότι, κατά συνέπεια, ο στόχος της εταιρείας είναι να δημιουργεί κριτικές υλικού με την πάροδο του χρόνου για να μειώσει το κόστος κατασκευής, σε αυτήν την περίπτωση βελτιώνοντας μικρότερα, πιο ενεργειακά αποδοτικά τσιπ.


Δεν νομίζω ότι θα δούμε βελτιώσεις στην απόδοση των παιχνιδιών. Η Microsoft εργάζεται πάντα για να κάνει τα τσιπ πιο αποτελεσματικά επειδή μειώνει το κόστος κατασκευής. Το ίδιο είδαμε και με το Xbox One. Νομίζω ότι είναι σωστό να πούμε ότι η Microsoft εργάζεται σε μικρότερα, καλύτερα τσιπ με καλύτερη ενεργειακή απόδοση.

Όπως αναφέρθηκε στην αρχή τα hardware reviews στην ημερήσια διάταξη κατά τη διάρκεια του κύκλου ζωής μιας κονσόλας και συχνά συμβαίνουν χωρίς να το καταλάβουν οι καταναλωτές, καθώς γενικά δεν ανακοινώνονται καν δημόσια.

67 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png