Η Microsoft λέει ότι μόνο τα καλύτερα στελέχη θα παραμείνουν στη Activision Blizzard


Με την είσοδο της Activision Blizzard στο τμήμα Xbox, ορισμένα στελέχη που βρίσκονται επί του παρόντος σε θέσεις κατόπιν πρόσκλησης και του World of Warcraft θα αλλάξουν ή θα αποσύρουν εντελώς κάποιες θέσεις όταν η εξαγορά τελικά επισημοποιηθεί.

Ο Πρόεδρος της Microsoft Brad Smith θα αξιολογήσει προσεκτικά το έργο των στελεχών της Activision για να έχει μια σαφή ιδέα για το πότε θα σχηματιστεί η νέα ηγεσία. Φυσικά, σε αυτό το πλαίσιο, η υπόθεση παρενόχλησης που χτύπησε την Activision και τους επάνω ορόφους της διαδραματίζει καίριο ρόλο.

"Νομίζω ότι αν υπάρχει ένα πράγμα που έχουμε μάθει για το πώς να αντιμετωπίζουμε ζητήματα όπως η σεξουαλική παρενόχληση και σχεδόν οποιοδήποτε πολιτιστικό πρόβλημα με τους ανθρώπους, είναι ότι χρειάζεται πραγματικά ένας συνδυασμός δέσμευσης και ταπεινότητας. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να κάνεις τα πράγματα καλύτερα σήμερα." "Έχουμε έρθει σε επαφή με την ομάδα διαχείρισης της Activision Blizzard για να καταστήσουμε την κουλτούρα και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας κορυφαία που είναι η καθημερινή προτεραιότητα μέχρι την ημέρα που αναμένουμε να κλείσει αυτή η συμφωνία, και στη συνέχεια θα αναλάβουμε τον έλεγχο και θα συνεχίσουμε με την ίδια δέσμευση. Επίσης πιστεύω ότι η ταπεινοφροσύνη είναι σημαντική. Η μέρα που νομίζεις ότι τελείωσες, η μέρα που νομίζεις ότι μπορείς να διακηρύξεις τη νίκη, είναι ίσως η μέρα που θυσιάζεις τις ίδιες αξίες που ήλπιζες να προωθήσεις."

"Θα υπάρξουν ορισμένες πτυχές που θα αλλάξουν αλλά θα είναι μια εντελώς νέα ομάδα που θα συνεργαστεί. Πάνω απ' όλα, θέλουμε να δούμε την κουλτούρα να εξελίσσεται και να δούμε πώς συμπεριφέρονται οι άνθρωποι από εδώ και πέρα μέχρι να κλείσει η συμφωνία (υποθέτοντας ότι έχει εγκριθεί) και τότε θα έχουμε την ευκαιρία να διασφαλίσουμε ότι έχουμε τους κατάλληλους ανθρώπους στη σωστή θέση".

Επιπλέον ο Smith σχολίασε ότι η κουλτούρα και η ασφάλεια της ομάδας θα είναι η πρώτη προτεραιότητα για τη Microsoft, η οποία τόνισε ότι θα έχει "δέσμευση" για επίλυση όλων των προβλημάτων. Τέλος, σχολίασε ότι ο κύριος του έργου κινείται με τον σωστό τρόπο μετά την απόκτησή του, η οποία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέχρι το επόμενο έτος.

2 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png