Η Microsoft λέει ότι το Xbox Game Pass υπονομεύεται από τη Sony με πλάγιους τρόπους.


Σήμερα, η Microsoft παρουσίασε για άλλη μια φορά ένα άλλο κομμάτι σχετικά με τη διαδικασία απόκτησης της Activision Blizzard που η Sony προσπαθεί να σταματήσει σε ρυθμιστικούς φορείς σε όλο τον κόσμο. Αυτή τη φορά η Microsoft το πήρε πολύ πιο δυνατά και έδειξε κάποιες «βαριές» συμπεριφορές από τους Ιάπωνες στην υπηρεσία τους.

Η Microsoft έφερε αρκετές νέες λεπτομέρειες για τον αγώνα στα παρασκήνια μεταξύ Xbox και Playstation, και ότι αυτό που πολλοί υποπτεύονταν είναι στην πραγματικότητα αληθινό. Ένα από τα νέα είναι ότι η Sony πλήρωσε για την απαγόρευση κυκλοφορίας παιχνιδιών στο Xbox Game Pass!


Διαβάστε αναλυτικά:Επειδή (i) οι στρατηγικές αποκλειστικότητας βρίσκονται στο επίκεντρο της στρατηγικής της Sony για την ενίσχυση της παρουσίας της εταιρείας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών και ότι (ii) η Sony είναι πρωτοπόρος στη διανομή ψηφιακών παιχνιδιών, όπως εξηγείται στις παραγράφους 46 και 47.
Η ανησυχία της Sony σχετικά με την ενδεχόμενη αποκλειστικότητα του περιεχομένου της Activision είναι ασυνάρτητη. Αποκαλύπτει μόνο, για άλλη μια φορά, τον φόβο σχετικά με ένα καινοτόμο επιχειρηματικό μοντέλο που προσφέρει περιεχόμενο υψηλής ποιότητας με χαμηλό κόστος για τους παίκτες, απειλώντας μια ηγεσία που σφυρηλατήθηκε από μια στρατηγική με επίκεντρο τις συσκευές που επικεντρώθηκε στην αποκλειστικότητα με την πάροδο των ετών. χρονών. 

Στην πραγματικότητα: Η ικανότητα της Microsoft να συνεχίσει να επεκτείνει το Game Pass παρεμποδίστηκε από την επιθυμία της Sony να εμποδίσει μια τέτοια ανάπτυξη. Η Sony πληρώνει για "δικαιώματα αποκλεισμού" για να εμποδίσει τους προγραμματιστές να προσθέσουν περιεχόμενο στο Game Pass και σε άλλες ανταγωνιστικές συνδρομητικές υπηρεσίες.

Σημειώστε ότι η Microsoft ισχυρίζεται ότι η Sony θέλει να παραμείνει ηγέτης στην αγορά "buy to play" και προσπαθεί με κάθε τρόπο να σταματήσει την ανάπτυξη του Xbox Game Pass. Για το σκοπό αυτό, η ιαπωνική εταιρεία πλήρωσε ακόμη και προγραμματιστές για να μην βάζουν παιχνίδια στην υπηρεσία της Microsoft.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς θα φέρουμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες για την "υπεράσπιση" της Microsoft για να λάβει έγκριση για την αγορά της Activision Blizzard.

92 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png