Η Microsoft μας παρουσίασε το νέο Xbox Elite Series 2Η Microsoft έχει περάσει χρόνια δημιουργώντας ένα σήμα κατατεθέν με διάφορα αξεσουάρ Xbox, εκτός από τη σταδιακή δημιουργία και παραγωγή μιας σειράς προϊόντων με το brabd name της κονσόλας.


Αν πρέπει να επιλέξουμε ένα προϊόν ειδικά όταν σκεφτόμαστε το Xbox, αυτό θα ήταν χωρίς αμφιβολία τα controllers του. Σε αυτά βρίσκουμε μια μεγάλη ποικιλία από στυλ και χρώματα για όλα τα γούστα και φυσικά μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε το δικό σας. Χωρίς να ξεχνάμε να αναφέρουμε την κορυφαία γκάμα του, το Elite.
Εδώ και μερικές εβδομάδες κυκλοφορούσαν φήμες για την ύπαρξη ενός νέου χειριστηρίου Xboxαλλά όχι οποιουδήποτε αλλά για μια νέα έκδοση του Xbox Elite Series 2 σε λευκό. Και προς έκπληξη όλων, η Microsoft μόλις το έκανε επίσημο σε ένα δελτίο τύπου.

Το νέο μοντέλο είναι πρακτικά το ίδιο με το μαύρο αλλά σε λευκό , ενημερώνει ακόμη και μερικά από τα εξαρτήματά του και βελτιώνει τα χαρακτηριστικά του, αν και το καλύτερο από όλα είναι η τιμή του. Αφού θα αξίζει έως και 50€ λιγότερο, αφού δεν θα περιλαμβάνει όλα τα αξεσουάρ και πρέπει να τα αγοράσετε ξεχωριστά έαν και εφόσον το επιθυμείτε.


Ακούσαμε τους παίκτες δυνατά και καθαρά και συνεχίσαμε να βελτιώνουμε τα χειριστήρια Elite Series 2 ώστε να είναι πιο αξιόπιστα από ποτέ με εκλεπτυσμένα εξαρτήματα που έχουν κατασκευαστεί για να αντέχουν.129 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png