Η Microsoft ξεκαθαρίζει στη Sony: Βάλτε τα παιχνίδια Day One στο PSN Plus όπως κάνουμε στο PassΌταν η Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του Xbox Game Pass, μία από τις κύριες δεσμεύσεις της ήταν ότι όλα τα first party παιχνίδια της θα έφταναν στην κυκλοφορία στην υπηρεσία. Είπαμε, από εκείνη τη στιγμή μέχρι σήμερα, όλα τα παιχνίδια που παράγει η αμερικανική εταιρεία έχουν κυκλοφορήσει την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass χωρίς καμία διαφορά.

Η Sony κατηγόρησε τη Microsoft ότι θέλει να δημιουργήσει μονοπώλιο με το Xbox Game Pass και με την εξαγορά της Activision. Από εκεί προήλθαν όλες αυτές οι απαντήσεις από τη Microsoft, στην οποία μάλιστα έχουν προτείνει στη Sony τι πρέπει να κάνει για να είναι πιο ανταγωνιστική με τις υπηρεσίες της και συγκεκριμένα με το PSN Plus.Η Microsoft τους συμβουλεύει να φέρουν τα first party παιχνίδια την ημέρα κυκλοφορίας όπως το Xbox Game Pass.

Χάρη στον ιστότοπο Kotaku γνωρίζουμε αυτό το απόσπασμα στο οποίο η Microsoft συμβουλεύει τα ακόλουθα στη Sony:Η Sony θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί περαιτέρω την υψηλή ποιότητα των first party παιχνιδιών της καθιστώντας τα διαθέσιμα στο PlayStation Plus από την ημέρα κυκλοφορίας. Αυτή η στρατηγική θα μπορούσε να σας επιτρέψει να επιταχύνετε γρήγορα την ανάπτυξη της βάσης συνδρομητών της υπηρεσίας, εάν αυτό είναι το ζήτημα που αναφέρουν με την υψηλή ανταγωνιστικότητα του Xbox Game Pass ή οποιασδήποτε άλλης υπηρεσίας που προτείνει στρατηγικές που δεν έχουν υιοθετηθεί από τη Sony, ακόμη και όταν η τελευταία αποφασίσει να ενημερώσει συνδρομή. Οπως συνέβη πρόσφατα με το νέο PlayStation Plus.

Μια τέτοια κίνηση από τη Sony θα μπορούσε να κάνει το PlayStation Plus ακόμα πιο ελκυστικό και να του επιτρέψει να ανταγωνιστεί όποιες στρατηγικές ακολουθούν οι αντίπαλοι εκδότες και αυτό θα είναι προς όφελος των παικτών.

319 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png