Η Microsoft προσθέτει νέα δυνατότητα που είχε ζητηθεί αρκετά από τους χρήστες του Xbox Series X|SΣήμερα, η Microsoft μοιράστηκε την πρόοδό από ορισμένες ενημερώσεις σχετικά με τις νέες δυνατότητες για τις κονσόλες xbox series X και Xbox Series S.

Μία από τις μεγαλύτερες αλλαγές για εμάς τους τελικούς χρήστες είναι ότι η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας στο Xbox Series X|S υποστηρίζει τώρα λήψεις στο παρασκήνιο.

Σε μια προσπάθεια να κάνει τη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας πιο ελκυστική, το Xbox εργάστηκε για να κάνει τις αυτόματες ενημερώσεις συστημάτων και παιχνιδιών να λειτουργούν εκεί. Η λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας καταναλώνει περίπου 20 φορές λιγότερη ενέργεια από το Instant On και τώρα φαίνεται ότι δεν υπάρχει μυαλό για τη χρήση της.

Το μικρό Xbox Series S κάνει το καθήκον του για να βοηθήσει τον πλανήτη. Στα τέλη του περασμένου έτους, η Microsoft άρχισε να χρησιμοποιεί ανακυκλωμένα υλικά στην παραγωγή κονσόλών μόνο στην ψηφιακή κονσόλα και αυτά τα υλικά αποτελούν πλέον τουλάχιστον το 28% των εξαρτημάτων του συστήματος.

Εξετάζοντας τη γενική εικόνα η Microsoft δεσμεύτηκε να είναι «αρνητική στον άνθρακα, θετική στο νερό και μηδενικά απόβλητα έως το 2030». Μέσα σε αυτό το χρονικό πλαίσιο, η εταιρεία θα σχεδιάσει τα προϊόντα Xbox για να είναι 100% ανακυκλώσιμα στις χώρες του "Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (Organization for Economic Cooperation and Development (OECD)".

Οι αλλαγές που έγιναν στη λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας είναι σίγουρα ευπρόσδεκτες. Τώρα υπάρχουν ακόμα λιγότεροι λόγοι για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία για την υψηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

411 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png