Η Ms δίνει στους προγραμματιστές περισσότερη μνήμη στο Xbox Series S για καλύτερες αποδόσεις.Η Microsoft δίνει στους προγραμματιστές παιχνιδιών Xbox Series S περισσότερο έλεγχο της μνήμης στην κονσόλα. Ένα νέο κιτ ανάπτυξης λογισμικού για το Xbox κυκλοφόρησε πρόσφατα στους προγραμματιστές και ελευθερώνει περισσότερη μνήμη για να έχουν πρόσβαση οι προγραμματιστές για τα παιχνίδια στο Xbox Series S και ενισχύει την απόδοση σε ορισμένους τίτλους.


«Εκατοντάδες επιπλέον megabyte μνήμης είναι πλέον διαθέσιμα στους προγραμματιστές του Xbox Series S»,λέει η ομάδα του Game Dev της Microsoft σε ένα βίντεο που περιγράφει λεπτομερώς τις ενημερώσεις. "Αυτό δίνει στους προγραμματιστές περισσότερο έλεγχο στη μνήμη, κάτι που μπορεί να βελτιώσει την απόδοση των γραφικών σε συνθήκες περιορισμένης μνήμης."

Το Xbox Series S κυκλοφόρησε σαν κονσόλα ικανή για παιχνίδια 1440p έως και 120fps, αλλά πολλά παιχνίδια έχουν φτάσει μόνο στα 1080p και χωρίς τους υψηλότερους ρυθμούς καρέ του πιο ισχυρού Xbox Series X. Η μεγαλύτερη και πιο ισχυρή κονσόλα Xbox Series X της Microsoft διατίθεται με πολύ περισσότερη ισχύς GPU, αλλά έχει επίσης 16 GB RAM ενώ το μικρότερο Xbox Series S έχει μόνο 10 GB. Οι προγραμματιστές πρέπει να εργαστούν με περίπου 8 GB μνήμης στο Series S, καθώς η Microsoft διατηρεί περίπου 2 GB για εργασίες λειτουργικού συστήματος.

Αυτοί οι περιορισμοί μνήμης έχουν αναφερθεί λεπτομερώς από το Digital Foundry, με τους προγραμματιστές να αισθάνονται δυσφορία σχετικά με τη βελτιστοποίηση των παιχνιδιών για το Xbox Series S. Κυρίως με την διαθεσιμότητα μνήμης γιατί απο πλευρά Cpu το Series S έχει την ίδια με το X . Οι βελτιώσεις της Microsoft, αν και μικρές, θα μπορούσαν να συμβάλουν στη μείωση μέρους αυτού του προβλήματος γύρω από την ανάπτυξη παιχνιδιών για το Xbox Series S.


89 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png