Η Ms θα έχει πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες από τη Sony και την Activision μετά την εξαγορά.Τα «Brazilian Papers», ένα ψευδώνυμο με το οποίο είναι γνωστή η πρόσφατη σύγκρουση μεταξύ της Sony και της Microsoft, συνεχίζουν να απασχολούν το διαδίκτυο. Για όσους δεν γνωρίζουν ακόμη αυτή τη διαφωνία, τα "Brazilian Papers" αναφέρονται σε μια σειρά από εμπιστευτικές πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από την υπηρεσία άμυνας ανταγωνισμού της Βραζιλίας, που είναι μία από αυτές που πρέπει να εγκρίνουν την εξαγορά της Activision Blizzard από μέρος της Microsoft. Μέσω αυτών έχει αποκαλυφθεί ότι η Sony ήταν ο κύριος αντίπαλος της αγοράς, λόγω του ρόλου που παίζει το Call of Duty στο PlayStation, εκτός από το ότι εμποδίζει την άφιξη ορισμένων παιχνιδιών στο Xbox Game Pass.

Αλλά η ανησυχία της Sony θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερη απο το να χάσει το το Call of Duty. Σύμφωνα με τον Nick Shpeshal, μέλος του Xbox Era, υπάρχει μια άλλη πολύ σημαντική πτυχή που συνεπάγεται την αγορά της Activision Blizzard από τη Microsoft και αυτό είναι ότι η Microsoft θα έχει πρόσβαση σε εμπιστευτικές πληροφορίες από τη Sony και την Activision μετά την ολοκλήρωσης της εξαγοράς.


"Πιστεύω ότι η Sony θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτική με την "άμυνα" τους και το τι λένε. Γιατί ας σκεφτούμε λογικά: όταν η Microsoft αγοράζει μια εταιρεία ή όταν μια εταιρεία αγοράζει μια άλλη θεωρητικά έχει πρόσβαση σε όλα. Και αυτό θα περιλαμβάνει έγγραφα, τρέχουσες συμβάσεις και όλων των ειδών τα πράγματα.

Νομίζω ότι η Microsoft κατάφερε να δει ορισμένα πράγματα που η Sony προσπάθησε να κάνει με την Activision: συμφωνίες marketing, συμφωνίες απόπειρας για marketing, ρήτρες κτλπ. Η Microsoft μπορεί να είχε ήδη πρόσβαση σε αυτό επειδή πρόκειται να αγοράσει την Activision. Οπότε πιστεύω ότι η Sony θα πρέπει να είναι προσεκτική τι λένε, γιατί η Microsoft θα μπορούσε υποθετικά να δημοσιεύσει τις πληροφορίες».


102 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png