Η Playground ίσως έχει μοιραστεί ένα εντυπωσιακό artwork τού Fable.Το Fable είναι ένα από τα μυθικά franchise του Xbox, αλλά έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που είδαμε ένα νέο κεφάλαιο του. Ωστόσο, ένα από τα ισχυρότερα στούντιο της Microsoft η Playground games, θα τολμήσει για πρώτη φορά να "εισβάλει" σε RPG σύμπαν .

Όλοι γνωρίζουμε ότι το Forza Horizon 5 είναι απολύτως εκπληκτικό οπότε ελπίζουμε ότι και το Fable θα έχει την ίδια τύχη.

Ο Conar Cross, καλλιτέχνης και προγραμματιστής παιχνιδιών της Playground μοιράστηκε μια εικόνα που ας είμαστε ειλικρινείς, μπορεί να σχετίζεται μόνο με ένα παιχνίδι RPG.

Εάν παρατηρήσουμε θα δούμε ότι μοιάζει ακόμη και λίγο με τα γραφικά του Forza Horizon 5, ειδικά στην βλάστηση. Μπορεί να είναι artwork, αλλά γνωρίζουμε ότι το παιχνίδι θα έχει την ίδια μηχανή γραφικών με το δημοφιλής racing τίτλο . Η εικόνα δημοσιεύτηκε χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Ίσως στο μεγάλο event της Microsoft να μάθουμε περισσότερα για το τι ετοιμάζει η Playground Games. Παρακάτω μπορείτε να απολαύσετε αυτό το εκπληκτικό artwork.

49 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png