Η Playground Games αντιμετωπίζει προβλήματα εμπειρίας σχετικά με το Fable.Το παιχνίδι ανακοινώθηκε σχεδόν πριν από δύο χρόνια και οι φήμες έλεγαν ότι η ανάπτυξη του ήταν σε εξέλιξη για δύο χρόνια, οπότε δεν θα έπρεπε να έχουμε δει ένα απλό τρέιλερ; Για ένα στούντιο που παραδίδει το γιγαντιαίο Forza Horizon με συχνότητα η πρόοδος φαίνεται λίγο αργή, και τώρα ίσως ξέρουμε γιατί.

Ο Juan Fernandez που εργάστηκε σε στούντιο όπως το Tequila Works, Ninja Theory παραχώρησε συνέντευξη στο Vandal και σχολίασε τη σύντομη θητεία του στο στούντιο όπου εργάστηκε ως Game Designer για το νέο Fable. Αν και δεν προκαλεί έκπληξη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Fenandez αποκάλυψε ότι το στούντιο αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα για να δημιουργήσει ένα open world παιχνίδι που δεν θα τρέχει με 320 KM /H.


Η Playground είναι [...] πολύ οργανωμένη και επικεντρωμένη (στο σκοπό τους). Κάθε δύο χρόνια λανσάρουν ένα Forza Horizon, με μέσο όρο 90 στο Metacritic και με απίστευτη ποιότητα. Kυριάρχουν στα racing games τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ έξυπνοι και ξέρουν τι κάνουν. Ήθελαν να βγουν από την άνεσή τους αλλά δεν είχαν ανθρώπους με τη γνώση του πώς λειτουργεί το gameplay (για το πώς λειτουργεί ένα RPG). Σε έναν ανοιχτό κόσμο οι ενέργειες ενός χαρακτήρα είναι αρκετά διαφορετικές από αυτές που υπάρχουν σε ένα racing game. Σε τεχνολογικό επίπεδο πρέπει να αναπτύξετε animations, scripting και quest system. Το να τρέχεις με ένα αυτοκίνητο στα 300 ανά ώρα φέρνει διαφορετικές απαιτήσεις στο χάρτη σε σύγκριση όταν πηγαίνεις με τα πόδια.

Η Playground έχει επίσης ένα ήθος να "κάνει περισσότερα με λιγότερα", το οποίο λειτουργεί καλά όταν πρόκειται για την εφαρμογή σε κάτι σαν FH, αλλά αυτό κάνει το Fable να καθυστερεί σε πρόοδο.


Οι κόσμοι των action RPG είναι απίστευτα περίπλοκοι να κάνουν, απαιτούν πολύ χρόνο. Και αρκετοί άνθρωποι στην Playground έχουν τη νοοτροπία να κάνουν περισσότερα με λιγότερα, ένα Assassin's Creed γίνεται από 5000 άτομα και κατέχουν 150 έως 200 άτομα. [...] Είναι καλό να είσαι φιλόδοξος, αλλά πρέπει επίσης να είσαι ρεαλιστής και αυτό που είδα ήταν μια [ανάπτυξη] να γίνεται όλο και μεγαλύτερη.

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς θα είναι η έκδοση του Fable από την Playground. Ευτυχώς, σύμφωνα με τον Fernandez η Playground προσέλαβε νέα ταλέντα για την ομάδα τους, οπότε θα έχουν τους ανθρώπους που χρειάζονται για να κάνουν το Fable επιτυχημένο.

Το Fable θα κυκλοφορήσει για pc και Xbox Series. Η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα.

104 views0 comments
8516e650591e012466489e16131ba608.png

Preorder Now

god-of-war-ragnarok-preorder-1657118252407.png